![]() |
![]() |
![]() |
|
Senior Member
تاريخ عضويت: Jul 2006
محل سكونت: :)
تشکر از ايشان: 2,140 بار در 996 پست
![]() ![]() ![]() |
0
نقل قول:
1- متاتریدر موبایل فیبو برای ویندوز موبایل 2003 و wm5 طراحی شده ولی تا جایی که من یادمه سعید حیدری روی touchphone که wm6 است نصب کرده بود و مشکلی نداشت. 2- خیر امکان رسم هیج خطی وجود ندارد 3- recieve با سرعت حدود 450 kilo bit per second معادل 56 کیلو بایت در هر ثانیه است که البته دائمی نیست ![]() ![]() 4- من از وقتی که ایران سل gprs رو راه انداحت با توجه به ساعت کاری ام 8 تا 8 و عدم دسترسی به کامپیوتر ![]() ![]() در مورد سوال دوست دیگمون : خیر حتی یک اندیکاتور اضافی هم نمی توان اضافه کرد ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Junior Member
تاريخ عضويت: Aug 2007
تشکر از ایشان: 2 بار در يک پست
![]() |
0
من چون نتونستم يك تاپيك جديد باز كنم با اجازه سوالهايم را اينجا مطرح مي كنم: 1- آيا برنامه Mobile trading شركت MetaQuotes قابل نصب و اجرا روي گوشي sony ericsson مدل P1 هست يا نه؟ 2- آيا برنامه Mobile trading انديكاتور بولينگر باند دارد يا خير ؟ 3- آيا در Mobile trading مي توان خطوط افقي و عمودي و يا خط روند و يا فيبوناچي و... رسم كرد؟ 4- آيا در برنامه Mobile trading مي توان اينديكاتورهاي سفارشي قرار داد يا نه ؟ با تشكر |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Senior Member
تاريخ عضويت: Dec 2006
محل سكونت: Finland
تشکر از ايشان: 513 بار در 179 پست
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
0
نقل قول:
2. بله دارد 3.بله همه را میتوان رسم کرد 4.خیر موفق باشید |
|
![]() |
![]() |
تشکر کننده از henriholmz: |
![]() |
![]() |
|
Senior Member
محل سكونت: ايران سبز
تشکر از ايشان: 2,399 بار در 851 پست
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
0
نقل قول:
1- نه امكان نصب نداره چون سيستم عاملش UIQ3 هست و برنامه هاي سري Symbian را نصب ميكنه و برنامه متا تريدر مخصوص موبايل براي سري هاي Windows Mobile ارائه شده.
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
0
![]() يا علي
![]() |
تشکر کننده از LionHeart: |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
0
گوشی های مثل Sony Ericsson P1 که سیستم عامل Symbian هست کسی کار کرده ؟ برای کار با متا تریدر مشکلی ندارند؟ ممنون |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||
Senior Member
محل سكونت: ايران سبز
تشکر از ايشان: 2,399 بار در 851 پست
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
0
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
![]() ![]()
![]() |
2 تشکر کننده از Extacy: |
![]() |
![]() |
|
Member
|
0
نقل قول:
- AC - Accumulation/distribution - Alligator - ADX - ATR - AO - Bears Power - Bollinger Bands - Bulls Power - CCI - DeMaker - Envelopes - Force Index - Fractals - Gator Oscillator - Ichimoku Kinko Hyo - Macd - Market Facilitaion Index - Momentum - Money Flow Index - MA - MA Oscillator - On Balance Volume - Parabolic Sar - RSI - RVI - Standard Deviation - Stochastic Oscillator - Volumes - William's Percent Range آخرین ويرايش توسط rsa در August 30th, 2008 و ساعت 10:38 |
|
![]() |
![]() |
4 تشکر کننده از rsa: |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() 0
یکی از دوستان میگفت که AC رو هم داره ولی این جا نبود آیا نداره ؟ ![]()
![]() |
تشکر کننده از LionHeart: |
![]() |
![]() |
Member
|
|
![]() |
![]() |
تشکر کننده از rsa: |
![]() |
![]() |
|
Member
|
0
نقل قول:
مدل گوشی من i-mate JAQ3 هستش. 405 تومن به اضافه 20 تومن حافظه 2 گیگابایتی خریدمش. سیستم عامل vm5 داره دوربین 2 مگا قلم نوری صفحه کلید هم داره و کلا مشخصاتش رو می تونید از آدرس [کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ] ببینید. من با پلتفرمهای فیبو و IFC Markets باهاش کار مکنم و مشکلی ندارم. (در مقایسه با هنگام کار با پی سی ها هر چند اولش صفحه موبایلها کوچک به نظر می رسه ولی بعد آدم عادت می کنه . ((به نظر من بیشتر برای کسانی که در سیستم هاشون نیازی به غیر از این اندیکاتورهای موجود ندارند و یا برای کسانی که تریدهای بلند مدت انجام می دهند قابل استفاده است ) ) ولی کیفیت پخش صداش به نطر من پایینه . تصاویر دوربینش هم قابل قبول نیست . در ضمن من با پورت usb و اینترنت شیرینگ در جاهایئکه به خط تلفن و ADSl دسترسی ندارم لپ تاپم رو به اینترنت ایرانسل وصل می کنم و می تونم با پلتفرم اصلیم هم کار کنم. آخرین ويرايش توسط rsa در August 30th, 2008 و ساعت 17:30 |
|
![]() |
![]() |
2 تشکر کننده از rsa: |
![]() |
![]() |
Junior Member
تاريخ عضويت: Aug 2007
تشکر از ایشان: 2 بار در يک پست
![]() |
i-mat JAMA 201
0
آيا نرم افزار موبايل تريد روي گوشي i-mat مدل JAMA 201 كه سيستم عامل Microsoft windows mobile 6 professional داره هم كار مي كنه با تشكر |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Senior Member
تاريخ عضويت: Sep 2007
تشکر از ايشان: 1,129 بار در 392 پست
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
0
نقل قول:
اگر توی قیمتش نیستید من یکی از این سه مدل رو پیشنهاد میکنم 1)گوشی خودم که شاهکار [کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]شرکت HTC هست و به تازگی وارد بازار شده مدل : [کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ] 2) [کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]که به زودی میاد تو بازار و در بین گوشی ها و پاکت پیسی ها تکه و حتما میخرمش . 3) گوشی [کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ] پ.ن : گوشی دایموند با همه ی محاسن و زیبایی شگفت فقط دو عیب داره یکی این که شارژش زود تمام میشه و با عوض کردن باطریش به جاش باطری قویتر این مشکل حل میشه و صدای بلندگوش هم نسبتا کمه ؛ اما اباز هم انتخاب من تا ورود سامسونگ اُمنیا این گوشیه . یا علی آخرین ويرايش توسط mohsen66 در August 30th, 2008 و ساعت 22:11 |
|
![]() |
![]() |
3 تشکر کننده از mohsen66: |
![]() |
Bookmarks |
برچسبها |
موبایل, اطلاعات, تمام, ترید |
|
|
![]() |
||||
موضوع | آغازگر موضوع | انجمن | پاسخ | آخرین ارسال |
آيين نامه منع دادوستد .......... | Homitrade | بورس تهران | 0 | September 16th, 2004 14:36 |
هموار سازي سود | Homitrade | بورس تهران | 0 | September 6th, 2004 19:55 |