نمايش پست تنها
قديمي October 18th, 2006, 02:25   #84
touhidqolizadeh
Senior Member

touhidqolizadeh's Avatar

تاريخ عضويت: Mar 2005
محل سكونت: کهکشان راه شیری
تشکر از ايشان: 794 بار در 377 پست
touhidqolizadeh (سطح 2)touhidqolizadeh (سطح 2)touhidqolizadeh (سطح 2)touhidqolizadeh (سطح 2)touhidqolizadeh (سطح 2)touhidqolizadeh (سطح 2)touhidqolizadeh (سطح 2)touhidqolizadeh (سطح 2)touhidqolizadeh (سطح 2)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله yaser_rashidi نمايش نوشته ها
سلام

فرمت فايلهاي اطلاعات متاتريدر hst. است كه فرمت استاندارد و قابل باز كردني نيست كه بتوان براحتي آنرا ساخت. مگر اينكه كسي خود متاتريدر را ديكامپايل كنه كه بتونه اينكار رو بكنه. در كل كار راحتي نيست.

موفق باشيد
...............................
رشيدي
سلام

درسته فرمت فايلهاي اطلاعاتي متا تريدر hst. است ببنيد اگه سورس برنامه Period_Converter_Opt.mq4 رو نگاه كرده باشيد اومده مثلا اطلاعات قبلي رو خونده ( فرض تايم فريم يم ساعتع ) و سپس بر اساس تقاضاي كاربر اون رو به صورت يك چارت و تايم فريم 3 ساعته در مياره و رسم مي كنه يعني يك نو ع فايل هيستوري با تقاضاي مشتري درست مي كنه و اون رو نمايش مي ده . خوب حالا ما هم مي خواهيم همين كار رو بكنيم يعني فايل اكسس يا اكسل رو بعنوان ورودي قبول كنه و خودش تبديل كنه بنظر من اين كار شدني منتها خوب يك برنامه نويسي قوي و بقول معروف آگاه با همه توابع و امكانات متاتريدر مي اد . تو برنامه اي كه گفتم اين دستور رو داره كه خيلي مهم و حياتي است
<include <WinUser32.mqh#

آخرین ويرايش توسط touhidqolizadeh در October 18th, 2006 و ساعت 02:27
touhidqolizadeh آفلاين است پاسخ با نقل قول