نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله mehrdad1919
با سلام
با توجه به روند کاهش حجم ذخیره طلا یک هفته اخیر در سایت spdrgoldshares
1/298/03
1/297/73
1/295/30
1/293/78
1/289/83
آیا میتوان اینطور برداشت کرد که در این هفته آخر سال طلا اگر کاهشی هم نباشد افزایشی نخواهد بود؟
کلا تحلیل و نظر شما در مورد طلا و پیشبینی های قبلی برای 1500 و 1600 دلار تا آخر سال میلادی چیست؟
ممنون از تمام دوستان که زحمت میکشند و نتایج و نظراتشان را برای تازه کارها میگذارند.
|
اسپایدر و و دیگر صندوقها به نظرم فعلا مابین 1270 کف و 1480 سقف در حال نوسانگیری هستند "
به نظرم طلا را فقط باید در هفتگی تحلیل کرد و اینکه بگیم از نظر الیوت "یا سرو شانه " یا با یک فیبوناچی بگیم ریزش خواهد کرد " درست نیست "روی کالا بیشتر دوستان زمانی که وارد سل شده اند تمام سودی که از بازار گرفته بودند تقدیم بازار کرده اند "وقتی روند صعودی می باشد " چه کاریه که سل بگیریم "من بیشتر در معاملات فیوچر ایران یاد گرفتم که کالایی را که نداری نباید سل کنی " اگر نظر به ریزش داری "صبر و در کف خرید ...
افزایش نرخ بهره "تنها جلوی طلا را خواهد گرفت در بلند مدت
برای فیوچر ایران هم نظر به خرید قرارداد اسفند دارم ولی حالا نه
صبر می کنم قرار داد دی ماه به سررسی نزدیک تر شود "و اختلاف اسفند با نقدی کمتر شود "آن موقع اقدام به خرید " در معاملات دی ماه گفتیم اونس تا 1430 فروش روی 352 ریسکی نداره "که همانطور هم شد "الان برای قرارداد اسفند تحلیل معکوس دی ماه می باشد "بهمن ماه به بعد بازار نقدی سکه داغ میشه و آتی سکه افزایشی "این در حالتی هست که ریزش شدید روی اونس نداشته باشیم