با بررسی روند سه ساله مشخص شد :
نقش مدیریت در افزایش شاخص عملکردهای ایران ترانسفو
بورس با توجه به پتانسیلهای ایران ترانسفو و اجرای قریب الوقوع طرح تحول اقتصادی قصد دارد مصاحبه ای را با دکتر کبیری مدیر عامل
شرکت ترتیب دهد لذا از کلیه علاقمندان به این مبحث دعوت می شود سوالهای خود را برای مصاحبه در بخش نظرات اعلام نمایند .
شرکت ایران ترانسفو با سرمایه ای 300 میلیارد ريالی از سال 1369 تا به حال در بورس اوراق بهادار تهران فعالیت می کند . موضوع فعالیت شرکت طراحی و ساخت ترانسفورماتور می باشد و با حجم فروش 3108 میلیارد ريال که در حدود 90 درصد از سهم بازار داخلی است در رده اول این صنعت قرار دارد .
رکورد فوق العاده بازدهی
به گزارش بورس نیوز شرکت در 227 روز کاری خود در سال 88 طی 26903 معامله ای که روی سهامش انجام شد 33.52 درصد بازدهی را نصیب سهامداران خود کرد ، همچنین شرکت با رشد خوب ، 40.66 درصد بازدهی در سال جاری بدست آورده که یک رکورد فوق العاده را طی حدوداً 4 ماه از خود به جای گذاشته است .
کبیری و افزایش شلخصهای عملکرد ایران ترانسفو
محمد کبیری اصفهانی که نزدیک به سه و نیم سال است به عنوان مدیرعامل شرکت ایران ترانسفو فعالیت می کند توانسته است طی دوران مدیریت خود سرمنشاء تحولات خوب و مثبتی در شرکت شود . به گونه ای که آمار و ارقام همگی نشان از رشد ایران ترانسفو در تمام فاکتورهای ارزیابی عملکرد مالی دارند .
سود خالص
سود خالص سال 88 شرکت با 582 میلیارد ريال افزایش نسبت به سال 86 ، رشدی 195درصدی رانشان می دهد .
حقوق صاحبان سهام
جمع حقوق صاحبان سهام شرکت نیز طی سه سال تقریباً دو و نیم برابر شده است . طی همین بازه زمانی نرخ بازده دارایی ها با 10 درصد افزایش به 16 درصد و نرخ بازده حقوق صاحبان سهام شرکت نیز با 17 درصد افزایش به 61 درصد رسیده است .
همچنین با ثبت یک رکورد فوق العاده سود واقعی هر سهم ایران ترانسفو با 1733 ريال افزایش طی این سه سال ، 144 درصد رشد را نشان می دهد .
تهدیدهای صنعت برق
تمام این موفقیت ها در حالی بدست آمده است که ایران ترانسفو در صنعتی فعالیت می کند که در معرض تهدیدها و مشکلات فراوانی می باشد . مشکلاتی اعم از هزینه های تأمین مواد و بالاسری زیاد و از همه مهم تر مشکلات جدی در زمینه انتقال دانش فنی از خارج کشور و همچنین مطالبات فراوانی که شرکت های فعال در این صنعت از وزارت نیرو دارند و آنها را با مشکلات عدیده ای در نقدینگی مواجه کرده است .
علاوه بر اینها بحث تحریم های بین المللی و طرح تحول اقتصادی نیز که همه صنایع را تهدید می کند ، قطعاً بر شرکت اثر گذار بوده است .
طرح توسعه
شرکت برای مقابله با مشکلات ذکر شده و تداوم سودآوری خود در آینده اقدام به راه اندازی طرح توسعه ای در مرداد ماه 88 کرده است که تا پایان سال گذشته 17 درصد پیشرفت داشته است .
صادرات
همچنین شرکت برنامه های بسیار وسیعی در حوزه گسترش بازارهای فروش محصولات و تنوع بخشی شیوه های فروش دارد که از آن جمله برنامه هایی برای صادرات محصول به کشورهای عراق ، امارات ، آفریقای جنوبی و کویت در دستور کار ایران ترانسفو است .
علاوه بر این شرکت یک سرمایه گذاری مشترک را با کشور آفریقای جنوبی آغاز کرده است که از ابتدای سال 89 این پروژه وارد فاز عملیاتی شده است .
در نهایت به نظر می رسد جدای از تمامی عوامل محیطی شرکت ایران ترانسفو نقش دکتر محمد کبیری که نزدیک به سه و نیم سال است به عنوان مدیرعامل شرکت فعالیت می کند در بهبود عملیات درونی ایران ترانسفو ، در دستیابی به این موفقیت ها بسیار پر رنگ باشد زیرا همان گونه که در قالب آمار و ارقام بیان شد از زمان حضور ایشان تمامی شاخص های عملکرد مالی شرکت رشد قابل توجهی داشته اند .