نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله aras194
با سلام،
شما چند نکته رو برای ترید با موبایل مدنظر داشته باشید:
1- وقتی برای مدتی چارتها آپدیت نباشند، گوشی به محض اتصال، شروع به آپدیت کردن اونها میکنه که پیشنهاد من اینه که در حد امکان، تعداد چارتهایی که همزمان باز هستند رو کم کنید (از قسمت پایین صفحه) و ترجیحا اون چارتی که باهاش کار میکنید رو باز نگه دارید. البته راه دیگه برای آپدیت کردن چارتها، از طریق اتصال گوشی (به شکل Active Sync) به کامپیوتری هست که متصل به اینترنت باشه.
2- با استفاده از سیم کارت پیام رسان ایرانسل میتونید هزینتون رو کاهش بدید، قیمت ها در سایت این شرکت موجوده.
3- در کل با موارد استفاده ای که از متاتریدر موبایل مدنظر هست، بیشتر در مواقع ضروری و کنترل حساب به کار میره، که البته با رعایت موارد فوق با استفاده ای درحدود روزی 1-2 هزارتومان میشه کارهای زیادی باهاش انجام داد وبستگی به نوع ترید شما میتونه نسبتا به صرفه هم باشه.
4- برخی از بروکرها هم مثل آلپاری از طریق آدرس wap.alpari.org اطلاعات لازم برای آگاهی از وضعیت حساب رو با حجم بسیار کم (در حد نیم کیلو بایت که شامل 4 عدد بالانس، اکوئیتی، مارجین و فری مارجین هست) بر روی موبایل به شما نمایش میده که در مواقع نیاز میتونید از اون استفاده کنید و هزینه خیلی کمی رو پرداخت کنید (حتی با همراه آخر)
5- این رو نمیشه کتمان کرد که کیفیت و قیمت این خدمات با خارج از کشور قابل مقایسه نیست اما خوب چاره چیست ؟!
با درود فراوان
|
سلام دوست عزیز
ممنون از محبتت
من احساس میکنم یک جای کار ایراد داره من الان سایت سرمایه را با اون فقط باز کردم 120 تومن کم کرد یا فقط gbpusd را باز دارم دقیقه ای حدود 40 تومان ؟؟؟ پس چرا بعضی از دوستان در همین تاپیک میگفتند ساعتی حدودا 30 تومان؟؟ آخه در عمل که من الان دارم میبینم خیلی اختلاف هست با اون حرفها/