نمايش پست تنها
قديمي January 6th, 2010, 19:00   #296
mrm2007
Senior Member

mrm2007's Avatar

تاريخ عضويت: Jan 2009
محل سكونت: نصف جهان
تشکر از ايشان: 250 بار در 120 پست
mrm2007 (سطح 1)mrm2007 (سطح 1)mrm2007 (سطح 1)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله hnp2500 نمايش نوشته ها
با عرض سلام و تشکر بابت پاسخ
Mirror همانند Image هست که توسط خود سیستم عامل انجام می شود. من روی هارد جدید هیچ چیزی ندارم در نتیجه اگر هارد قدیمی را حذف کنم دیگر سیستم بالا نمی آید
با سلام

دوست عزیز اگه نرم افزار Acronis True Image و یا Paragon Drive Copy رو نصب کنید میتونید از یک دیسک یک کلون (clone) یا همانند اون رو درست کنید. یعنی اینکه میتونید درایو C رو عینا و با همون سایز و اطلاعات به هارد دوم منتقل کنید و یا حتی همه درایو ها رو . و فضای اضافی روهم بعدا به درایو دیگه ای تبدیل کنین ویا توسط نرم افزارهایی مثل Acronis Disk Director و یا Paragon Partition Manager به همون درایوها اضافه کنید.. البته شخصا توصیه میکنم که دو تا هارد رو روی یک سیستم دیگه بذارید و این کار رو انجام بدین. (البته روی همین سیستم در حال کار هم میشه که این کار رو بکنید و بعد هارد اول رو حذف کنید ولی اینکه روی یک سیستم دیگه این کار رو انجام بدید بهتره- در ضمن اگه ویندوزی که میخواهید روی اون این نرم افزارها رو نصب کنید ویندوز سورور باشه باید نسخه مخصوص ویندوز سرور نرم افزار رو نصب کنین.)
در مورد میرور ویندوز سرور هم الان مطمئن نیستم که بتونم جوابی بدم ولی من خودم با هردو این نرم افزارها این کاررو انجام دادهام وبدون مشکل بوده.

موفق باشید
mrm2007 آفلاين است پاسخ با نقل قول