نمايش پست تنها
قديمي January 4th, 2010, 03:48   #287
Extacy
Senior Member

Extacy's Avatar

تاريخ عضويت: Jul 2006
محل سكونت: ايران سبز
تشکر از ايشان: 2,399 بار در 851 پست
Extacy (سطح 2)Extacy (سطح 2)Extacy (سطح 2)Extacy (سطح 2)Extacy (سطح 2)Extacy (سطح 2)Extacy (سطح 2)Extacy (سطح 2)Extacy (سطح 2)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله hnp2500 نمايش نوشته ها
با سلام
در نرم افزار IDM زمانی که مسیر Save To را می خواهید انتخاب نمائید، یک لیست از انواع فایلها به نام Category دارد که مسیر ذخیره فایلها برای هر نوع جداگانه تعیین می شود. این لیست شامل General و Compressed و Documents و ... و Videos هست. احتمالاً شما مسیر را برای Default یعنی General تغییر داده اید.
برای مورد دوم از طریق IDM نمی توان فرمت فایلهای ویدئویی را انتخاب نمود، بلکه باید از سایتهایی مشابه keep-tube یا icyvideo که دسترسی به انواع فرمتها را میدهند، استفاده نمود.
سلام دوست عزیز.

بابت جوابها ممنونم ... مشکل اول برطرف شد باید برای هر Category جداگونه مسیر تعریف میکردم.

اما در مورد سوال دومی فکر کنم نرم افزارهایی باشه که این کار رو انجام بدن

من دوتا رو تست کردم و گویا شدنیست ولی از اونجا که حوصله کلنجار رفتن نداشتم زیاد روش زوم نکردم.

یکی نرم افزار YouTube Get V4.9.8
و یکی هم نرم افزار YouTube Video Downloader V1.0.3

هر دو تقریبا یکجور هستند و گزینه هایی برای ذخیره سازی با پسوندهایی مثل MP4 , 3GP دارن ولی من نتونستم چیزی ازش سر در بیارم.

ممنون میشم اگر شما وقت و حوصله کافی دارید روی این نرم افزارها یک بررسی انجام بدید و نتیجه رو برام بنویسید. (عجله ای نیست !)

البته این پررویی منو ببخشید و اگر هم وقت ندارید مشکلی نیست.

موفق باشید.