نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله rasoulg
ممنون از راهنماییتون
فعلا با سیستم رستور سیستم را یک روز به عقبتر بردم. اما هنوز مشکل پر شدن درایو ویندوز باقی است.
از سه راهنمایی شما اولی را انجام دادم. اما تاثیری نداشت.
دومی رو هم نگاه کردم اما چیزی ندیدم یا شاید نفهمیدم.
سومی رو هم بلد نیستم.
فکر کنم آخرش باید ویندوز ور عوض کنم.
|
با سلام
اگه اولی نتیجه نداشته :
در مورد راه حل دوم : برای این راه حل از منوی استارت گزینهSearch رو انتخاب کنید. در این مرحله All Files and Folders رو انتخاب کنین. درایو ویندوز رو انتخاب کنین و به جای اسم فایل *.* رو بزنین. در قسمت زیر درایو روی What size is it? کلیک کنید و آخرین گزینه رو که Specify Size هست انتخاب کنین و سپس عدد 100000 رو جلوی at least وارد کنین و دگمه شروع جستجو رو بزنید. در این حالت فایلهای با حجم بالای 100 مگ رو روی درایو ویندوز پیدا میکنه که معمولا 2 تا بیشتر نیست یکیpagefile.sys و دیگری hiberfil.sys که هر دو ماله ویندوزه . اگر بیشتر بود(تعداد فایلها) ببینید مال چه نرم افزاریه و کجاست.
در مورد راه سوم :
از منوی استارت گزینهrun رو انتخاب کنین و cmd رو تایپ کنین و OK رو بزنین. یک پنجره شبیه پنجره داس باز میشه. داخل اون عبارت زیر رو تایپ کنین :
البته من فرض کردم که درایو ویندوز C هست اگر نیست اون رو به گزینه درست تغییر بدین. احتمالا یک سوالی از شما میکنه که جوابش رو Y بزنین (تا ئید عملیات) و سپس ری استارت کنین و بزارین که بیاد بالا و کلیدی رو نزنین.
موفق باشید.