نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله Power Signals
متاتریدر smartphones برای گوشی های smartphones هست و ربطی به ورژن ویندوز نداره.ورژن ویندوز گوشی بنده 6.5 هست و من از متاتریدر smartphones استفاده می کنم.قابلیتی که شما میفرمایید در متاتریدر PDA موجود می باشد که احتمالا روی گوشی شما جواب داده ( شایدم htc اومده PDA زده ما خبر نداریم).در ضمن لینکی رو هم که دادید مربوط به PDA میباشد نه smartphone .
|
حداقل امتحان کن بعد بگو نمیشه
گوشی من از گوشی شما قدیمی تره و هر دو تا ماله یک شرکته و من نسخه PDA رو نصب میکنم
اسمارت فون ها صفحه لمسی ندارن
گوشی شما وبنده جزء pocket pc ها طبقه بندی میشه
کاری به طبقه بندی اسمارت فون ها و غیره ندارم متاتربدر اسمارت فون برای گوشی هایی هست که ویندوز موبایل 2003 و صفحه غیر لمسی دارن و ورژن PDA برای موبایل های دارای ویندوز 5 به بعد هست حاله ممکنه اولی تو دومی نصب شه ولی برعکسش نمیشه
MetaTrader 4 Smartphone Edition
Metatrader 4 Smartphone is a complete trading terminal providing charts, technical analysis indicators, audio indicators and newswire. Metatrader4 Smartphone works on smartphones with operating system Microsoft® Windows Mobile® Smartphone.
MetaTrader 4 Mobile Edition
Due to modern technologies traders can make transactions in the financial markets around the world!
With the help of MetaTrader 4 Mobile, you can get quotes, analyse charts, receive news as well as open and close positions.
Metatrader Mobile works on pocket PC with operating system Windows CE or Windows Mobile.
http://www.alpari-forex.com/en/metat...b=1&slider=PDA