نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله Reza
احتمالا بطور خلاصه انتقاد شما این است: "اینکه چه مواردی بحث سیاسی و مذهبی محسوب می شوند و چه مواردی بحث سیاسی و مذهبی تلقی نمی شوند، مشخص و شفاف نیست و در این موارد سلیقه ای عمل می شود.".
سوال: آیا اگر شخصی در ابتدای پست نوشت: "به نام خدا" باید این قسمت از پستش را حذف کنیم؟ اگر نوشت "به نام . . ." چطور؟ آیا باید یا هر دو را حذف کنیم و یا هیچکدام را حذف نکنیم؟
آیا شما برای تعیین حد و حدود و همچنین شفاف شدن مصداق ها برای جلوگیری از اعمال سلیقه شخصی، پیشنهاد مشخصی دارید؟ (فرض کنید شما می خواهید قوانین سایت را بنویسید. چطور در چند سطر این مورد را توضیح می دهید؟)
|
قبل از هرصحبتی از اینکه نظر من رو می پرسید بسیار متشکر هستم.
بنظر من شما باید هرگونه بحث از مذهب، دین و سیاست رو حذف کنید چه مخالف نظام و چه موافق نظام.
"به نام خدا" بعنوان مثالی که شما فرمودید بحث نیست که پاک بشه و یا خدا رو شکر، بحث نیست، ولی شما
بعنوان مثال پست زیر رو که جناب Dinamit زدند رو ملاحظه بفرمائید:
دعای فرج آقا امام زمان ( عج )
اَللّهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِهِ في هذِهِ السّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَةٍ وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْناً حَتّى تُسْكِنَهُ أَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فيها طَويلاً
این پست باید پاک بشه، چرا که خلاف قوانین سایت، بحث مذهبی چرا شما یا آقا حامد که اون زمان مدیر بودند این پست رو پاک نکردند و اخطاری به نویسنده اون ندادند.
http://forum.sarmaye.com/showthread.php?t=3084&page=5
این تاپیک قفل نباید بشه، باید پاک بشه. من اگر باشم این تاپیک رو پاک می کنم.
من نمی گم چرا شما اجازه نمی دید من حرفم رو بزنم، نظر شما رو من قبول دارم، من نباید حرف بزنم چون خلاف قوانین این کشور هست، ولی خوب بقیه هم که موافق قوانین این نظام هستند نباید توی این سایت حداقل حرف بزنند.
بنظر من شما باید و باید تمامی تاپیک ها و صحبتهایی که به مذهب مربوط می شوند رو پاک کنید، پاک کنید نه قفل.
این نوشته یعنی چی؟
من به شما می گم یعنی چی، یعنی بحث مذهبی آزاده ولی برای بعضی ها، خوب به من بر می خوره، شما هم نوشته من رو پاک کنید هم نوشته ایشون رو، منهم راضی می شم، این آقا هم چون اسلام رو قبول داره و چون به عدل علی معتقده خود به خود راضی می شه.
من اگر جای بابابهزاد مدیر بودم، پست تبریک بعنوان عید غدیر خم رو پاک می کردم. چه معنی داره این بحث که مخالف قوانین سایت هست زده بشه اونهم توی یک تاپیک تخصصی.
من یک بار یک پست مخالف قوانین در مورد عاشورا و امام حسن زدم، غیر از اینکه پستم پاک شد فقط 2 تا پیغام خصوصی و یک اعتبار منفی (اونهم در زمانی که نمی شد به کسی اعتبار منفی داد) دریافت کردم. چرا!!!!!!!!!؟؟؟؟؟
پس چرا جناب نغمه ایران می تونه بیاد یک تاپیک در مورد امام حسین بزنه؟ چرا اون تاپیک پاک نمی شه.
مال من درست خلاف قوانین بود و اگر خودم هم مدیر بودم اون پست رو پاک می کردم، ولی مگه مال نغمه ایران خلاف قوانین نیست؟ مگه بحث مذهبی نیست؟
پس شما تمامی صحبتهایی که از دین و مذهب هست پاک کنید.
چندتا تاپیک عکس و جوک و طنز یا تاپیک های ورزشی رو بذارید باشه، خیال همه و خودتون رو راحت کنید، بذارید همه در صلح و صفا و صمیمیت با هم زندگی کنیم و از فارکس لذت ببریم و پول دربیاریم و در مواقعی که خسته می شیم بیائیم یه جوکی بخونیم، یه مطلب طنزی بخونیم، دوتا عکس باحال ببینیم خستگیمون در بره برگردیم سر کارمون.