نمايش پست تنها
قديمي May 19th, 2009, 10:52   #1334
وحید
مسئول سابق تالار عمومی و تالار اعضاء

وحید's Avatar

تاريخ عضويت: Sep 2008
تشکر از ايشان: 4,825 بار در 1,161 پست
وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به وحید
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله erfan_ke نمايش نوشته ها
آقا وحید خیلی هم مجهول نیست !! این پست رو بخونید ، من جواب این پست رو داده بودم ، پست پاک شده خودم در اختیار خودم نیست متاسفانه که ببینید ، حتی قیچی ! شما به پست اعتراضی من هم رحم نکرد
البته بعدش من این پست و این پست رو زدم که ظاهرا فراموش کردید قیچی کنید !
نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله Hamed2420
ایرانی جماعت دوست نداره در قید و بند قانون باشه! یعنی تو فرهنگ نداشته ما چیزی به اسم قانون مداری وجود نداره ...

هر کجا 4 تا قانون برامون مینویسن، همه دوست داریم یه جوری دورش بزنیم....

---------------------------------------------------------------------------------------------
1- بزرگترین مشکل ما تو ایران استبداد و استبداد زدگی هست ! که یه جورائی ( بد جور ) رفته تو خون و رگ و ریشه مون
2- قانونی که به آزادی و حرمت انسانها احترام نگذاره دوزار نمی ارزه و همون بهتر که دورش بزنند و بشکنند
3- قانون برای تمام اعضای جامعه باید یکسان باشه تا همه بهش احترام بگذارند
4- بعضی ! از مجریان قانون هستند که وقتی ازشون کلاه میخوان ، کلاه و سر رو با هم میارن

پ ن : این در جواب حامد عزیز بود که در مورد ایرانی ها نوشته بودند (ربطی به سایت و مدیزانش نداره )

-------------------------------------------------------------------------------------------

اين پست پاك شده شما هست
حامد هم با بنده در حد 2 تا پيام خصوصي دوسته همين
جواب شما تجويز قانون شكني است كه به هيچ عنوان پذيرفته نيست و اخرين جمله در پرانتز شما چيزي را عوض نميكند اين پست شما هم سياسي و خلاف قانون بود
قضاوت با مدير سايت

آخرین ويرايش توسط وحید در May 19th, 2009 و ساعت 10:54
وحید آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از وحید: