ماشاا... به قدرت بعضی ها توی پست زدن.
بنظر من بزرگترین مقصر این بحثها و مشکلات اول از همه آقا رضا بعد بقیه مدیران سایت هستند، درسته بعضی ها افراطی برخورد می کنند و بعضی ها هم توهین آمیز ولی ریشه مشکلات از طرف مدیران هست ولاغیر.
چرا تقصیر آقا رضا هست؟
به این دلیل که ایشون در قوانین ذکر فرمودند که بحث مذهبی و سیاسی ممنوع، ولی اگر آقای X بیاد در مورد خدا و پیغمبر (مطابق قوانین جمهوری اسلامی) پست بزنه پستش پاک نمی شه ولی اگر من بیام یه پست مخالف قوانین جمهوری اسلامی بزنم پستم پاک می شه، چرا؟
مگه آقا که موافق قوانین نظام پست زده بحثش مذهبی نبوده ولی مال من که خلاف قوانین نظام بوده بحثم مذهبی بوده؟
توی تاپیک پوزینشهای بلومبرگی بعنوان مثال روز عید غدیر خم یا هر مراسم مذهبی چند نفر خاص می یان و چند تا پست تبریک و تهنیت و تسلیت می زنن، چرا؟ مگه اونجا اولاً تاپیک تسلیت و تبریک هست؟ مگه بحث مذهبی ممنوع نیست؟ پس چرا اونها می یان اونجا این پست ها رو می زنن و هیچکس اعتراضی نمی کنه؟
شما با رفتاری که دارید عملاً دارید تبعیض رو رواج می دید، البته کاملاً مشخصه که منظوری ندارید و دارید بر طبق قوانین نظام عمل میکنید، ولی این حرکت براساس قوانین یک مقدار بعضی از افراد مثل خود من رو ناراحت کرده، بحث مذهبی و سیاسی افرادی مثل من نمی شه باشه چون برای سایت خطر سازه، من خودهم قبول دارم و سعی می کنم کمتر پستهایی از این دست بزنم ولی خوب شما قبول کنید که زدن پستهایی برخلاف نظر من هم زیاد برای کاربرانی مثل من هم جالب نیست، خود به خود یه عده می تونند حرف خودشون رو بزنند یه عده نمی تونند در نتیجه همین ناراحتی ها هم پیش می یاد.
بعنوان مثال تاپیک تبریکات و تسلیت، چرا باید فوت آقای بهجت تسلیت گفته بشه ولی فوت آقای X که مخالف نظام بوده و یا اصلاً بت پرست بوده نباید تسلیت گفته بشه؟ نه این نه اون، تاپیک مربوطه رو قفل کنید که هیچ کس ناراحت نشه، یا همه به یه اندازه ناراحت بشوند.
تاپیک سلام خدا، چرا باید باشه ولی تاپیک سلام شیطان نباشه؟
تاپیک ولادت حضرت علی و امام حسین باشه؟ ولی تاپیک ولادت یزید نباشه و شمر نباشه؟ شاید یکی اینجا سنی هست و داره عذاب می کشه؟ شما که تاپیک یزید و شمر رو حذف کردید، چرا تاپیک های حضرت علی و امام حسین رو حذف نمی کنید، تا هیچ کس ناراحت نشه؟
بنظر من مدیران سایت، مخصوصاً آقا رضا این وسط مقصر هستند که اومدند بحثهای مذهبی و سیاسی رو به دو دسته خوب و قابل پخش و خبرهای خطر ساز و مشکل ساز تقسیم بندی کردند، دسته اول رو پاک نمی کنند و یه عده خوشحال می شن، دسته دوم رو پاک می کنند و یه عده ناراحت می شوند و قضیه به اینجا ختم نمی شه دسته اول که خبرهاشون پاک نشده احساس حق به جانب بودن بهشون دست می ده و خودشون رو برتر نسبت به اون دسته دیگه احساس می کنند.
آقا رضا شما که چندتا تاپیک رو پاک کردی، بیا بقیه تاپیک های مذهبی رو هم پاک کن همینجا به این بحث خاتمه بده، هر زمان هم توی هرتاپیک تخصصی بحث اسلام و مذهب شد به مدیران یادآوری کنید که اون پست ها رو حذف کنند و به زننده پست اخطار بدهند تا دیگه از این مشکلات پیش نیاد.