نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله farari
جناب پیری شما از اساتید این سایت هستید و بنده هنوز دوران ابتدایی را سپری نکرده ام چه برسد به آیین نگارش
اما یا مطالب چند صفحه قبل را مروری نکرده اید یا شما هم به جای حل یک مشکل حکم به انحلال می دهید همه درد ما اندکی نرمش بود و دست یازی به پاره ای حقوق گمشده به حداقلی در حد جامعه نه چیزی فراتر از آن..............
اما اگر مشکل نهان شدن در پس آیدی ها باشد خیلی ها نیازمند این سایت هستند و کسی که باکش نیست از رعایت قوانین احتمالا اگر برای ثبت نام مشخصات رسمی هم درخواست شود خودداری نخواهد نمود تا گر خواست سخنی بگوید جسارت دفاع از سخن خویش را نیز داشته باشد.اما اگر هدف توقیف نشدن سایت است که گفتم ما چیزی بیشتر از عرف و قوانین نمی خواهیم.
پیش قدم هستم برای ارایه مدارک....................
|
سلام جناب فراری
مطالب را به صورت کامل خوانده ام .من حکم به انحلال مشکل ندادم فکر می کنم عرایض بنده واضح بود من گفتم اگر کسی با قوانین سایت و حضور در آن مشکل دارد برای خود سایتی تاسیس کرده و هر طور می پسندد آن را مدیریت کند.
خیلی از حقوقی که ما در اینجا به دنبالش هستیم آنهایی است که در جامعه هیچ تلاشی برای احراز آنها نکرده ایم این سخن من نیست گواه سخنم شرایط عمومی جامعه و افرادی است که هر روز از مقابلم در خیابان رد می شوند.
بحث کلی بنده بر سر این است که اساسا این یک سایت است با قوانین وضع شده مشخص ،امیدوارم روزی برسد که دوستداران آزادی بیان و اندیشه برای احقاق حق از دست رفته خود در جامعه تلاش کنند چون تا به حال که شاهد چنین موردی به صورت گسترده نبوده ام.
بگذاریم سایت سرمایه نفس بکشد آن را به محل خواسته ها و سلایق شخصی مان تبدیل نکنیم.