نمايش پست تنها
قديمي May 19th, 2009, 00:54   #1317
وحید
مسئول سابق تالار عمومی و تالار اعضاء

وحید's Avatar

تاريخ عضويت: Sep 2008
تشکر از ايشان: 4,825 بار در 1,161 پست
وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)وحید (سطح 7)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به وحید
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله shahramfx نمايش نوشته ها
حالا كه بحث پاك كردن پستها شد
من نميدونم چرا پست من و جناب ويرانگر رو تو تايپيك تسليت كه در جواب جناب ويرانگر گفته بودم پاك شده ؟ اگه دليلش بحث مذهبيه چرا پستهاي قبلي رو پاك نميكنيد ؟
علي رغم احترام خاصي كه برا جناب وحيد قايلم و ايشون رو به عنوان يه هم استاني يا يه همشهري ميشناسم به مديريت ايشون اعتراض دارم دليلم هم اينه كه بيش از 90 درصد جار رو جنجال و پستهاي حاشيه اي تو سايت اومده بعد از مديريت ايشون بوده
يكي از اين حالات امكان داره باشه
مدير قبلي قوانين رو رعايت نميكردن و هركي هر پستي ميداده كسي كاري به كارش نداشته ؟
كاربران موقع مديريت جناب حامد پستي نميدادن ؟
كاربران كلا بعد از اومدن وحيد يهويي همه هر چي پست سياسي و مذهبي و ضد حكومتي داشتن رو كردن ؟
يا جناب وحيد قدرت مديريت ندارن و دست و پا خودشون رو گم كرده ؟
.
.
.
همه ميدونن كه تا امروز من حتي يه پست حاشيه اي هم نداشتم و از كنار اين مسايل گذشته ام ولي اميدوارم جواب درستي به ابهامات من داده بشه
شهرام جان دليلش رو خودت گفتي بحث مذهبي !
اونجا فقط بايد تسليت گفت اون بحث هم داشت به حاشيه تبديل ميشد
مقايسه بنده با كسي كار درستي نيست شهرام جان. دليلي هم نداره دست و پام رو گم كنم فقط شما قوانين را مطالعه كن اگه خلاف عمل كردم بفرماييد تا تصحيح كنم دوستان كلن گفتن تسليت رو غير مجاز ميدونند شما بحث هم كردي اونجا و ميگي چرا پاك شده؟!
- هرگونه بحث و پیگیری مطالب سیاسی و دینی و همچنین ارسال هرگونه مطلب قومیتی خلاف قانون شماره 8 سایت سرمایه است و اینگونه مطالب به محض مشاهده، بدون ارائه دلیل (طبق بند 17 قوانین سایت) حذف خواهند شد و با کاربران خاطی برخورد مناسب صورت خواهد گرفت.
8-
. بحث در مورد دین، سیاست، مذهب، مقدسات، قومیتها و مسایل مربوطه در هر نوع و روش آن(چه موافق و چه مخالف)، هیچ کمکی در راستای نیل به اهداف فنی سایت ننموده و تحت هیچ شرایطی مجاز نیست.

http://forum.sarmaye.com/showthread.php?t=3678

آخرین ويرايش توسط وحید در May 19th, 2009 و ساعت 00:57
وحید آفلاين است پاسخ با نقل قول