نمايش پست تنها
قديمي May 19th, 2009, 00:14   #1311
nirvana
Senior Member

nirvana's Avatar

تاريخ عضويت: Jan 2007
محل سكونت: کرج
تشکر از ايشان: 7,099 بار در 995 پست
nirvana (سطح 8)nirvana (سطح 8)nirvana (سطح 8)nirvana (سطح 8)nirvana (سطح 8)nirvana (سطح 8)nirvana (سطح 8)nirvana (سطح 8)nirvana (سطح 8)nirvana (سطح 8)nirvana (سطح 8)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به nirvana
0

با سلام خدمت دوستان گرامی .

خیل سعی کردم که در این تاپیک پستی نزنم ، من از دست بعضی ها خیلی دلخورم ، حتی تاپیک های تخصصی هم دیگه رونقی نداره چرا؟ به فقان نه لب گشودم که فقان اثر ندارد ، غم دل نگفته بهتر ، همه کس جگر ندارد . بگذریم .

بعد از این ، دیگه سرمایه جای صمیمی و گرمی نخواهد بود . دوستی وقتی دوستانی نیستند معنی ای نخواهد داشت . تخصص در فروم های مجازی ، وقتی منافع وجود داره ، پیشرفت نخواهد کرد .

درد من سرمایه نیست ، درد من حصار این برکه نیست ، زیستن در کنار ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده .
آقا رضا ، از توجه شما ، از زحمت های شما ، از کمک های شما بسیار سپاسگذارم ، یک انتقاد دارم ، نه در پشت کلمات میگم ، نه در ابهام و نه دو پهلو . مدیریت سایت بده و خیلی هم بده و مدیرانی که انتخاب کردید بیش از حد معمول شخصی و سلیقه ای رفتار کردند . باعث و بانی این محیط گرم و صمیمی شما بودید و ازتون ممنونم، اما مسئول این سردی هم شما هستید ، چون به موقع باید برای تغییر روند فروم ها و انتخاب های اشتباه بدنبال راه حل نبودید و به موقع و درست نسبت به رفع اعتراضات اعضا اقدام نکردید . سرمایه ، بدون اعضا . بدون پست های تخصصی ، وقتی دوستان باتجربه دونه دونه میرن ، یک سایت تفریحی و فعلا بجای اون تشنجیه . بدون اعضا مدیریت تالار های تخصصی و غیر تخصصی در واقع بی ارزشه . و سایت خوب سرمایه ... .

پ . ن : مسلما وحید خان ، از تمام حرف های بالای من کاملا جدا هستند ، بخاطر این که من خیلی خیلی وقت پیشها دیگه توی تالار های عمومی فعالیت نکردم بجز تالار اشعار . امیدوارم که وحید خان از من ناراحت نباشند ، چرا که ما هیچ برخوردی باهم نداشتیم . تمام اعتراضات و انتقاد های من مستقیما متوجه مدیریت محترم سایت ، آقا رضا است .

با تشکر ، نیروانا
بدرود