با سلام خدمت دوستان گرامی .
خیل سعی کردم که در این تاپیک پستی نزنم ، من از دست بعضی ها خیلی دلخورم ، حتی تاپیک های تخصصی هم دیگه رونقی نداره چرا؟ به فقان نه لب گشودم که فقان اثر ندارد ، غم دل نگفته بهتر ، همه کس جگر ندارد . بگذریم .
بعد از این ، دیگه سرمایه جای صمیمی و گرمی نخواهد بود . دوستی وقتی دوستانی نیستند معنی ای نخواهد داشت . تخصص در فروم های مجازی ، وقتی منافع وجود داره ، پیشرفت نخواهد کرد .
درد من سرمایه نیست ، درد من حصار این برکه نیست ، زیستن در کنار ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده .
آقا
رضا ، از توجه شما ، از زحمت های شما ، از کمک های شما بسیار سپاسگذارم ، یک انتقاد دارم ، نه در پشت کلمات میگم ، نه در ابهام و نه دو پهلو . مدیریت سایت بده و خیلی هم بده و مدیرانی که انتخاب کردید بیش از حد معمول شخصی و سلیقه ای رفتار کردند . باعث و بانی این محیط گرم و صمیمی شما بودید و ازتون ممنونم، اما مسئول این سردی هم شما هستید ، چون به موقع باید برای تغییر روند فروم ها و انتخاب های اشتباه بدنبال راه حل نبودید و به موقع و درست نسبت به رفع اعتراضات اعضا اقدام نکردید . سرمایه ، بدون اعضا . بدون پست های تخصصی ، وقتی دوستان باتجربه دونه دونه میرن ، یک سایت تفریحی و فعلا بجای اون تشنجیه . بدون اعضا مدیریت تالار های تخصصی و غیر تخصصی در واقع بی ارزشه . و سایت خوب سرمایه ... .
پ . ن : مسلما
وحید خان ، از تمام حرف های بالای من کاملا
جدا هستند ، بخاطر این که من خیلی خیلی وقت پیشها دیگه توی تالار های عمومی فعالیت نکردم بجز تالار اشعار .
امیدوارم که وحید خان از من ناراحت نباشند ، چرا که ما هیچ برخوردی باهم نداشتیم .
تمام اعتراضات و انتقاد های من مستقیما متوجه مدیریت محترم سایت ، آقا رضا است .
با تشکر ، نیروانا
بدرود