نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله farari
بچه هایی که پست هایشان در تاپیک سیاسی حذف شده نمی دانم چرا سکوت کرده اند اما خوب احتمالا مخالف نظر من هستند
|
بنده میدونم !
به چند دلیل ... یکیش رو بنده اینجا عرض کردم :
نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله Sohrab_K
وقتی دستی عفونت کنه و چاره ای به جز قطعش نباشه ، آیا قطعش نمی کنند ؟ آیا یک پوزیشن ضررده رو که هیچ امیدی به نتیجه گیریش نیست نمی بندند ؟ مسلما کسی دوست نداره دستش رو از دست بده یا در پوزیشنی ضرر بده . اما بهتر از مردن یا کال شدنه . در واقع انتخاب بین بد و بدتر هست . اینطور نیست ؟
میخوام عرض کنم اجازه بدید زمان رو کمی جلوتر ببریم . تاپیکها باز باشند و همه ما آزادانه بنویسیم و ... چند ماه بعد نه تنها آلبرتینی نیست ، من و شما و سایت و تاپیک و تاپیک انتقادات سایت سرمایه و ... هم نیست !
شما کدوم رو انتخاب میکنید ؟
تاکید میکنم .. از شرایط موجود راضی نیستم و تاییدش نمیکنم . حتی خودم قربانی هستم . اما چه میشود کرد... ؟
|
دوم اینکه : به قول یکی از دوستان نان واجبتر از خربزه است . طبیعتا همه از حذف یا ویرایش پستهایشان احساس ناخوشایندی پیدات میکنند . اما پرداختن به نان (فارکس ) بر این احساس ناخوشایند میچربه و خیلی مته به خشخاش نمیگذارند .
دسته سوم هم صرفا به همون دلیل که تو تاپیک کامپیوتر یا جک پست میزارند ، تو تاپیک اخبار هم پست میگذارند و اون پستها در همین حد براشون اهمیت داره و خیلی در این زمینه حساس نیستند و حتی شاید متوجه حذف یا ویرایش شدن پستهاشون هم نشوند !
یک نکته رو هم دوستانه و درگوشی عرض کنم ... شاید اگر الان 3 تا پوزیشن ریل داشته باشید ( من که شکر خدا ندارم !

)، شما هم در این حد وسواس به خرح ندید . حدس میزنم ( صرفا در حد یک گمان هست ) شما مسائل رو از دید خبرنگاری ، آزادی بیان ، آزادی مطبوعات و ... نگاه میکنید و نه یک تریدر .
شاد باشید .