نمايش پست تنها
قديمي May 18th, 2009, 16:11   #1246
Reza
مدیر سایت

تاريخ عضويت: Feb 2004
تشکر از ايشان: 10,983 بار در 1,010 پست
Reza امتياز غيرفعال است
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله babakhoo نمايش نوشته ها
مروری بر گذشته :
بقول یکی از دوستان در چند پست قبلی، یادمان نمی رود زمانی که دوستان آقا رضا مدیریت سرمایه می کردند و ... چطور دهان کسانی رو که پولشان به فنا رفته بود بستید و قفل کردید و ...
یادمان نمی رود چه کسانی رفتند ، و چه کسانی باعث رفتنشان شدند .
آقا وحید ، در تاپیک تازه قفل شده اخبار سیاسی فرموده بودید که بهتر است به جای بحث سیاسی ، از ویلیامز و گن حرف بزنیم ، متاسفانه دیکتاتوری به آنها هم رحم نکرد !
وقتی که دیکتاتوری است هر چیزی سیاسی است ، یا هر حذفی منطقی !
نظر شخصی من این است که شما از سر دلسوزی مسئولیتی گرفته اید و کاری را که مدیریت صلاح می داند می کنید ولی معرفت و اخلاقتان اجازه نمی دهد در این برهه پشت رضا خان را خالی کنید .
من شما را در کنار مدیر قیلی قرار نمی دهم چون صدایی که امروز بلند شده است حاصل کارهایی است که خیلی از قبل از مدیریت شما بوده و امیدوارم در خلوت خود بیشتر در مورد تصمیمی که گرفته اید فکر کنید .
حداقلش اینست که شما پارتی بازی نکرده اید تا حالا ، مجدانه منطق و قوانین دیکته شده را اجرا کرده اید .
راستی آلبرتینی کی بود ؟
هر کی بود و هر اخلاقی داشت ، فکر می کنم وزنه ای بود علمی ، مدت زمان عضویت اش در سایت از مدت زمانی که خیلی هامون اسم فارکس رو شنیده بودند بیشتر بود ، و آلبرتینی هم رفت ! چه ساده ! جواب پیغامهای خصوصی من رو نداد ، حتی می دونم نخوندتشون ، ولی می فهمم چرا و ناراحت نمی شم چون خودمم همین کار رو با دوستام کردم وقتی بوی الرحمانم رو استشمام کردم .
آلبرتینی رو می گم چون مخالف سر سخت خودم بود و هفت تیر کشی های ما سر قضیه بازار تصادفی رو همه می دونند وگرنه خیلی های دیگر نیستند .
و امروز مثل دیروز ، کسانی رو می بینم که داعیه مخالفت با دیکتاتورها رو دارند ولی خودشون دیکتاتورند .
خیلی وقته جناب امیر بابک ، که از روی کراوات کسی حمل بر آزاد اندیشی اش نمی کنم و ریش کسی را سمبل ارتجاعی بودنش نمی دانم .
فرموده بودید که هر کس نمی خواهد، نرم افزار سایت قیمتش فلان است و ... ، خوش آمدی محترمانه با معنی همان هرررررررری خودمان مرحمت نمودید .
بنده با پیشنهاد شما موافقم ، یک کپی از بانک اطلاعاتی سایت مرحمت بفرمایید ، تاپیک ها و پست های امثال آلبرتینی فقط در آن باشد کفایت می کند ما هم تا این حد که شما فکر می کنید خوار و ذلیل نیستیم که بمانیم و اگر انتقادی بوده از سر دلسوزی بوده، اینجا هم اهل قلمانی مالباخته و فراری داریم ، هم کسانی که موضوعات عمومی را بگردانند . هنوز جواهرات زیادی حضور دارند که جعبه رنگ و رو رفته سرمایه ، به واسطه حضور آنها هر روز باز و بسته می شود .
شما زحمات ما را برگردانید با کمال میل رفع زحمت می کنیم در غیر اینصورت سعی کنید از این به بعد برای دیکتاتوری منطق نتراشید ، هنوز یادمان نرفته که در دهه 60 چند هزار نفر را با منطق اینکه الان در جنگیم و هر کس نقدی دارد در کنار دشمن است گردن زدید !
البته کسانی که این کارها را کردند کراوات نداشتند و مثل شما خوش تیپ نبودند ولی خیلی منطق داشتند مثل شما.

در پایان :
رضا خان به جای ارایه منطقی که امثال من نمی فهمند ، یا اسباب رفع زحمت را برای میهمانان مزاحمتان فراهم سازید یا قوانین سایت را جهت قفل شدن و حذف و ویرایش مکتوب بفرمایید ، چون این قصه نه با این منطق ها پایان می پذیرد و نه با قفل کردن و ادامه راه گذشته .
یا کورسویی از امید بر افروزید ، یا بر دهان ما به جای تاپیک ها قفل بزنید ، فقط خواهشا منطق را بهانه هر چیزی نکنید که گذشته از یادمان نمی رود و زخم رفتن دوستانمان هنوز تازه است .
راستی شما که اینقدر اهل منطق هستید ، چرا پست آلبرتینی بعد از اینکه دلیل اش را هم به شما گفت برنگشت ؟
اگر بتوانید جمله ای که قرمز شده را اثبات کنید، کپی دیتابیس سایت که هیچ، تمام سایت را تقدیم می کنم. من خودم هرگز وارد مسائل مربوط به IB گری و مدیریت سرمایه نشدم. با اینکه خیلی زودتر امکانات و شرایط این کار را داشتم.

در تالار آگهی ها هم هشدارهای لازم داده شده. آیا جملاتی که به رنگ قرمز در بالای تالار آگهی نوشتم را نمی بینید؟ آیا از این صریحتر می توان کاربران را از خطرات آگاه کرد؟

انتقاد کنید. اما جوانمردانه و منصفانه.

عكس ضميمه
نوع فايل: png notice.PNG‏ (26.3 کیلوبایت, 22 نمایش)
Reza آفلاين است پاسخ با نقل قول