ممنون آقاي شهداپي عزيز
(آقا چوبكاري نكنيد ديگه

من و دستور؟

اصلا زبونتونو گاز بيگيرين

بنده پيشنهاد كردم كه اين موضوعو مطرح كنيد خوبه و ..)
در مورد تاپيك:
حرفهاي آقاي شهداپي رو تا حد زيادي قبول دارم. در مورد كاربرد تحليل تكنيكال در بازار ايران٬ بنده با ضرس قاطع

ميگم كه
جواب مثبته. بنده خودم دارم يه كارايي ميكنم و نتيجه هايي هم حاصل شده كه ان شالله در سايت نتايجش رو خواهيم ديد.
در مورد نرم افزار تكنيكال من نرم افزار راهبرد رو نديدم هنوز.(متسافانه نرفتم نمايشگاه

) و نرم افزار صحرا هم هنوز پكيج چارتيش رو اراپه نكرده(من تماس گرفتم نوشته شده ولي هنوز به دست يوزر ندادن٬ چرا شو نميدونم

) و در مورد پارس چيزي نشنيده بودم. مگر پارس هم نرم افزار تكنيكال مينويسه؟ روي همون دنا سهم و ... كه نيست؟
در مورد نيازهاي يك نرم افزار تكنيكال:
مسلما مهمترين مشخصه يك نرم افزار با رويكرد تكنيكال
چارت هست. نرم افزار تكنيكال بايد چارت هر نماد رو سريع بكشه. در هر بازه زماني(بصورت دلخواه) و شما بايد بتوانيد هر شاخصي هم كه ميخوايد رو روش بكشيد. از باندهاي بولينگر و حجم و MACD گرفته تا پترن هاي نموداري و خطوط حمايت و مقاومت و مابقي قضايا.
من فعلا بيشتر از اين صحبت نميكنم چون ميخوام ببينم چه علاقه اي به اين بحث وجود داره. فقط اينو بگم كه نرم افزارهاي خارجي براي بازار داخلي براحتي قابل بكارگيري نيست و دليل اين موضوع هم تاريخ شمسي و ميلادي است!
تاريخ چيزي است كه ما استاندارد خودمونو داريم و ماههامون با ماههاي ميلادي فرق داره و همه نرم افزارهاي خارجي با تقويم ميلادي ست شده اند و تقويم شمسي ندارن.
اما به يك معنايي هم ميشه گفت عملكرد قيمت و شاخص ها و ..... هيچ ربطي به تاريخ ندارن و شايد بشه با تاريخ ميلادي هم كار كرد.
با تشكر خاص از آقا بهروز(يكم دوستانه تر ديگه

) عزيز بابت زحمتي كه كشيدند و متني كه نوشتن. منتظر نظرات تكميلي دوستان هستم.