نمايش پست تنها
قديمي September 9th, 2008, 01:54   #179
nirvana
Senior Member

nirvana's Avatar

تاريخ عضويت: Jan 2007
محل سكونت: کرج
تشکر از ايشان: 7,099 بار در 995 پست
nirvana (سطح 8)nirvana (سطح 8)nirvana (سطح 8)nirvana (سطح 8)nirvana (سطح 8)nirvana (سطح 8)nirvana (سطح 8)nirvana (سطح 8)nirvana (سطح 8)nirvana (سطح 8)nirvana (سطح 8)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به nirvana
0

با سلام خدمت دوستان گرامی

اول میخوام از همه دوستان و بروبکس سرمایه تشکر کنم . اما یه جورایی دلم گرفته از این رفتار ها . من مدتهاست که با بچه های فارکس در ارتباطم . اما باور کنید سرد ترین رفتار ها رو در بین دوستان ایرانی خودم دیدم . توروخدا از دستم ناراحت نشید ها ، منظورم شخص خاصی نیست . برخی اندیشمندان با نگاهی به تاریخ صد ساله و تحولات دوره ای ایران به این نتیجه رسیده اند که ایراد اساسی در فرهنگ و رفتار مردم است و تا در این زمینه تغییری صورت نگیرد ، تغییرات کلی ابتر خواهد ماند .

بیاین بجای اینکه منطق خودمون رو در جهت برخورد با دوست ایرانی خودمون بکار ببریم در جهت کمک به خودمون بکار ببریم و قلم زیبای خودمون رو چه با قصد و چه بی قصد استادانه در تخریب کسی حرکت ندیم . این اتفاق ها که خود به خود نمی افته . یکمی هم باید جلوی احساس ها رو گرفت . اگه ما هم دیگر رو حمایت نکنیم ، چه کسی اینکار رو میکنه ؟ غیر از اینه که همین الان توی لیست فروش خیلی از بهترین سیستم ها دنیا اسم کشور ایران نیست . خودموون رو هم باید از همدیگه دریغ کنیم ؟ اگر همه بگن خب من که تریدم رو میکنم و پیپ ها هم که مثل دونه های آب دارن قطره قطره جمع میشن و تا الان نصف دریا پر شده و ... پس انجمن به چه درد میخوره ؟ اما وقتی انجمن هست باید ازش نگهداری کرد . حفظش کرد . بهترش کرد . یه وقت هایی غافل شدن از چیزهای کوچک می تونه اثرات مخربی بجا بذاره . باور کنید این یک هنره . ترید یک هنره . مگر نه این که هنر نزد ایرانیان هم هست . باید از یه چایی بترواد دیگه ؟؟!! از کوزه همان تراود که در اوست .

یه روز که من تازه با فارکس آشنا شدم رفتم و یه جایی یه در خواست دادم . مهم نیست کجا ! یه عمری که گذشت و دیدم خبری نشد . گفتم خب بنده های خدا کار دارند دیگه . بیکار که نیستند . رفتم سراغ دوستان خاجی گفتم بالاخره یکی هم پیدا میشه که یکم بیکار باشه دیگه . ورداشتم اول متنم نوشتم ساری فور مای پور انگلیش ! بعد هم یه چیزایی سر هم کردم و به عنوان یه پست فرستادم . گفتم خب از هموطنام که چیزی نرسید از اینها ت ح ر ی م نشم خوبه !! صفحه رو بستم یه ماه دیگه سر بزنم ، اما شب رفتم یه نگاهی بندازم برقم پرید . باور نمیشد صحنه ای رو که دیدم . برای پیغام فرستاده بودند و .. اما عجیب ترین حالتش این بود که مدیر سایت کاری رو که باید میکردم برام نقاشی کرده بود و فرستاده بود . بگذریم که اینکار رو چقدر تکرار کردند . همین الان من توی فرومی عضو هستم که حتی یک پست هم ندادم و فقط با پیغام خصوصی باهاشون ارتباط دارم . چون از اونجا سر در نمیارم . ولی خدایی اینقدر مرام گذاشتن که دیگه روم نمیشه چیزی بگم . و یه چیز جالبه دیگه ، آخر همه انتقاد هاشون می نویسن در نهایت این نظر شخصی منه و از شما بخاطر روشتون یا مطلبتون تشکر میکنم . فکر کنم بد نیست یه مدت بریم تو جامعه مجازی فرنگی ، اینکه دیگه کارت خدمت و ویزا و ... نمیخواد . هم از روشهاشون یاد بگیریم هم از فرهنگ فرنگیشون . البته قصد بی احترامی و جسارت به هیچ کسی رو ندارم . اما این ها رو دلم مونده بود ، بالاخره باید یه جایی میگفتم . بیاین کمی بیشتر هوای همدیگر رو داشته باشیم و کمی تا قسمتی مهربان تر بنویسیم .

اشرف الدین گیلانی یکصد سال پیش شعر زیر را در توصیف روحیات مردم ایران سروده که نقدیست به رفتار ما ایرانیان

.............. از زهد و تقدس زده صد طعنه با سلمان / داریم جمیعا هوس حوری و غلمان / نه گبر و نه ترسا ، نه یهود و نه مسلمان / نه رومی رومیم و نه هم زنگی زنگی

.................. من در طلب دوست به هر کوچه دویدم / از مرشد و آ خ و ن د دو صد طعنه شنیدم */ اندر همه طهران دو نفر دوست ندیدم / بر جان هم افتاده شب و روز به جنگیم .

صراحت لهجه و زیاده عرضی من رو ببخشید .

از توجه شما سپاسگذارم .
با تشکر نیروانا
بدرود

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پ . ن : تمام مطالب فوق ، تنها درد دل های یک تریدر مینی اکانت بود و به هیچ شخص و موضوع خاصی اشاره نداشت . موفق و پیروز باشید . نیروانا
nirvana آفلاين است پاسخ با نقل قول