با سلام خدمت دوستان گرامی
اول میخوام از همه دوستان و بروبکس سرمایه تشکر کنم . اما یه جورایی دلم گرفته از این رفتار ها . من مدتهاست که با بچه های فارکس در ارتباطم . اما باور کنید سرد ترین رفتار ها رو در بین دوستان ایرانی خودم دیدم . توروخدا از دستم ناراحت نشید ها ، منظورم شخص خاصی نیست . برخی اندیشمندان با نگاهی به تاریخ صد ساله و تحولات دوره ای ایران به این نتیجه رسیده اند که ایراد اساسی در فرهنگ و رفتار مردم است و تا در این زمینه تغییری صورت نگیرد ، تغییرات کلی ابتر خواهد ماند .
بیاین بجای اینکه منطق خودمون رو در جهت برخورد با دوست ایرانی خودمون بکار ببریم در جهت کمک به خودمون بکار ببریم و قلم زیبای خودمون رو چه با قصد و چه بی قصد استادانه در تخریب کسی حرکت ندیم . این اتفاق ها که خود به خود نمی افته . یکمی هم باید جلوی احساس ها رو گرفت . اگه ما هم دیگر رو حمایت نکنیم ، چه کسی اینکار رو میکنه ؟ غیر از اینه که همین الان توی لیست فروش خیلی از بهترین سیستم ها دنیا اسم کشور ایران نیست . خودموون رو هم باید از همدیگه دریغ کنیم ؟ اگر همه بگن خب من که تریدم رو میکنم و پیپ ها هم که مثل دونه های آب دارن قطره قطره جمع میشن و تا الان نصف دریا پر شده و ... پس انجمن به چه درد میخوره ؟ اما وقتی انجمن هست باید ازش نگهداری کرد . حفظش کرد . بهترش کرد . یه وقت هایی غافل شدن از چیزهای کوچک می تونه اثرات مخربی بجا بذاره . باور کنید این یک هنره . ترید یک هنره . مگر نه این که هنر نزد ایرانیان
هم هست . باید از یه چایی بترواد دیگه ؟؟!! از کوزه همان تراود که در اوست .
یه روز که من تازه با فارکس آشنا شدم رفتم و یه جایی یه در خواست دادم . مهم نیست کجا ! یه عمری که گذشت و دیدم خبری نشد . گفتم خب بنده های خدا کار دارند دیگه . بیکار که نیستند . رفتم سراغ دوستان خاجی گفتم بالاخره یکی هم پیدا میشه که یکم بیکار باشه دیگه . ورداشتم اول متنم نوشتم ساری فور مای پور انگلیش ! بعد هم یه چیزایی سر هم کردم و به عنوان یه پست فرستادم . گفتم خب از هموطنام که چیزی نرسید از اینها ت ح ر ی م نشم خوبه !!

صفحه رو بستم یه ماه دیگه سر بزنم ، اما شب رفتم یه نگاهی بندازم برقم پرید . باور نمیشد صحنه ای رو که دیدم . برای پیغام فرستاده بودند و .. اما عجیب ترین حالتش این بود که مدیر سایت کاری رو که باید میکردم برام نقاشی کرده بود و فرستاده بود . بگذریم که اینکار رو چقدر تکرار کردند . همین الان من توی فرومی عضو هستم که حتی یک پست هم ندادم و فقط با پیغام خصوصی باهاشون ارتباط دارم . چون از اونجا سر در نمیارم . ولی خدایی اینقدر مرام گذاشتن که دیگه روم نمیشه چیزی بگم . و یه چیز جالبه دیگه ، آخر همه انتقاد هاشون می نویسن در نهایت این نظر شخصی منه و از شما بخاطر روشتون یا مطلبتون تشکر میکنم . فکر کنم بد نیست یه مدت بریم تو جامعه مجازی فرنگی ، اینکه دیگه کارت خدمت و ویزا و ... نمیخواد . هم از روشهاشون یاد بگیریم هم از فرهنگ فرنگیشون . البته قصد بی احترامی و جسارت به هیچ کسی رو ندارم . اما این ها رو دلم مونده بود ، بالاخره باید یه جایی میگفتم . بیاین کمی بیشتر هوای همدیگر رو داشته باشیم و کمی تا قسمتی مهربان تر بنویسیم .
اشرف الدین گیلانی یکصد سال پیش شعر زیر را در توصیف روحیات مردم ایران سروده که نقدیست به رفتار ما ایرانیان
.............. از زهد و تقدس زده صد طعنه با سلمان / داریم جمیعا هوس حوری و غلمان / نه گبر و نه ترسا ، نه یهود و نه مسلمان / نه رومی رومیم و نه هم زنگی زنگی
.................. من در طلب دوست به هر کوچه دویدم / از مرشد و آ خ و ن د دو صد طعنه شنیدم */ اندر همه طهران دو نفر دوست ندیدم / بر جان هم افتاده شب و روز به جنگیم .
صراحت لهجه و زیاده عرضی من رو ببخشید .
از توجه شما سپاسگذارم .
با تشکر نیروانا
بدرود
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پ . ن : تمام مطالب فوق ، تنها درد دل های یک تریدر مینی اکانت بود و به هیچ شخص و موضوع خاصی اشاره نداشت . موفق و پیروز باشید . نیروانا