نمايش پست تنها
قديمي September 8th, 2008, 22:10   #176
مسعود رهجو
مدیر سابق تالار سیستمها و روشهای معامله

مسعود رهجو's Avatar

تاريخ عضويت: Feb 2007
محل سكونت: در آغوش خدا
تشکر از ايشان: 30,640 بار در 4,644 پست
مسعود رهجو (سطح 10)مسعود رهجو (سطح 10)مسعود رهجو (سطح 10)مسعود رهجو (سطح 10)مسعود رهجو (سطح 10)مسعود رهجو (سطح 10)مسعود رهجو (سطح 10)مسعود رهجو (سطح 10)مسعود رهجو (سطح 10)مسعود رهجو (سطح 10)مسعود رهجو (سطح 10)
0

با سلام
بنده اصلا دوست ندارم در این مباحث شرکت کنم اما چه کنم که جناب درزی بنده را با مطالبش وادار به این کار کرد

جناب درزی قبل از اینکه اقا رضا بخواهند جواب شما را بدهند بنده متن بلند بالایی را برای شما نوشته بودم که متاسفانه به علت قطع برق اون مطالب پاک شد اما خلاصه میکنم تنها کسی که شما را بی اعتبار کرد خود تان بودید شما در اوج با کارهایی که از روی احساسات انجام دادید با رفتار و عجلول بودنتان و بی منطق قضاوت کردن و کاملا احساسی برخورد کردن اعتبار تان را ازدست دادید که واقعا متاسفم
متاسفانه نه شما اهل انتقاد هستید نه حرمت نمک را نگه داشتن بنده جلوی خودم را خیلی گرفتم که از این کلمات استفاده نکنم اما نشد
میگوید به شما اهیمت داده نشده تالار چنگال برای چه ایجاد شد ؟ به درخواست کی ؟
مجله هفتگی را چه کسی در ابتدای سایت برای تشویق و ارزش دادن به کارتان در اول سایت قرار داد
چه کسی یود که گفت که گور پدر فیبو چرا برم رایزنی کنم با فیبو برای جبران کمی از زحمات دوستان همان همیار برتر هست دیگه سنگ مفت گنجشک مفت
چند پیغام خصوصی و علنی در رابطه با تالار چنگال زده شد دال بر ازادی بیش از حد به کاربر برای ایجاد تالار های مشابه و چه کسی جلوی این کار را گرفت
میگوید اصلا قرار نبوده تالار چنگال مدیر داشته باشه و با رفتن شما جناب طالبی مسول شدن از جناب طالبی بپرسید بعد از ایجاد تالار قرار شد چه کسانی مسول این تالار باشند چه کسی قرار بود سر دبیر مجله سایت بشه و و و و
کاش بنده اجازه داستم پیغام های خصوصی و تالار مدیران را به شما نشان دهم که ببنید چه کسی بیشترین حمایت را از شما کرده
جناب وحید درزی عزیز شما زود رنج هستید و طاقت انتقاد را ندارید و هر کسی در این راه قدم بردارد از نظر شما دشمن شماره یک محسوب میشه اما بدانید که شما خودتان بودید که یا این کارهایتان اعتبار تان را از دست دادید و حالا با گام بر داشتن در راه اشتباه و دیگران را مسول این اشتباه قرار دادن در پی اعتبار از دست رفته خود هستید اما مطمین باشید با فحش دادن و بی منطق حرف زدن و دیگران را متهم کردن راه به جایی ختم نخواهد شد شما اون اوایل هم قهر کردید و خدا حافظی کردید و با در خواست دوستان مجددا برگشتید مجددا خداحافظی کردید و باز برگشتید اینبار با متهم کردن دیگران البته میدانم که مرغ یک پا دارد و این حرفها چیزی را عوض نخواهد کرد
اما بدانید که اقا رضا برای شما خیلی ارزش قایل بود نه شما بلکه تمام کاربران و در راه کمک به دیگران از هیچ کاری فروگذار نبوده
بنده نه حقوق بگیر اقا رضا هستم و نه مزایایی دارم که بخواهم از اقا رضا حمایت کنم برای منافع بیشتر اما خوبه همبشه آدم به تمام جوانب نگاه کنه و بعد قضاوت کنه
درد دلی بود خدا حافظ
مسعود رهجو آفلاين است پاسخ با نقل قول
6 تشکر کننده از مسعود رهجو: