نمايش پست تنها
قديمي September 8th, 2008, 21:59   #173
وحید درزی
مسئول سابق ماهنامه سرمایه

وحید درزی's Avatar

تاريخ عضويت: Nov 2007
محل سكونت: تهران
تشکر از ايشان: 7,813 بار در 1,518 پست
وحید درزی (سطح 8)وحید درزی (سطح 8)وحید درزی (سطح 8)وحید درزی (سطح 8)وحید درزی (سطح 8)وحید درزی (سطح 8)وحید درزی (سطح 8)وحید درزی (سطح 8)وحید درزی (سطح 8)وحید درزی (سطح 8)وحید درزی (سطح 8)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به وحید درزی
Thumbs up

0

حدس می زدم به نتیجه ای نرسم و نهایتا برای مجازات اقدام شود . من از همان ابتدا آی دی و اعتبارم را آوردم وسط و ترسی نداشتم . راه شما آقا رضا جواب داد و شما پیروز شدید . دوستانی هم که از من حمایت کردند را فراموش نمی کنم . لطفا تهدید نکنید . یادتان هم باشد من سعی کردم که مودب باشم و بودم ولی برخی ها بد جوری تحریک می کنند . در آخر هم که عذر خواهی کردم . جوابهای شما اوج بی رحمی و بی تفاوتی شما را رساند . نامه زیبای شما را به آقای طالبی اول من خواندم . برایم جالب بود . و سپس نامه ای که به من زدید که برو هر جا هستی موفق باشی و اینکه خیلی ها هستند و بر سر من منت نذار . تمام قضایا را به خدا واگذار کردم . من چقدر ساده بودم که فکر می کردم سایت سرمایه بر پایه کاربران آن می گردد و حرکت من در دفاع از کاربران فعال است . اما متاسفانه برخی دوستان با من مخالفت کردند . پست چند نفر از دوستان بسیار تحریک کننده و آتیش بیار معرکه شد ، امیدوارم در پیشگاه خدا پاسخگو باشند .
در ضمن مدیر خاطی منظورم آقا حامد است :
ایشان با برخوردشان در مورد من این شائبه را ایجاد کردند که می خواهم خرجم را گردن کسی بیندازم و برایم حاشیه درست کردند .
از آقای آلبرتینی عذر می خواهم ولی از ایشان شاکی هستم که سعی کردند مرا فردی بی سواد جلوه دهند و با دلایلی تخریب نهائی را در مورد روش کاریم انجام دادند . بدانند هیچ گاه نخواهم بخشیدشان . سر و کارت با خدائی که شنیدم قبولش نداری .
از حامد عزیز که اینقدر مثل هیکلش قلدرانه برخورد می کنه شاکیم چون هرگز نتونست آروم باشه و تمام تلاشش رو کرد .
از وحید سلیمانی هم ممنونم و ازش می خوام سلام من رو به بچه های قیمتها برسونه بگه شرمنده اونجا هم دیگه جای من نیست .
از دوستانی که ناآگاهانه خرابم کردند و پی در پی از مخالفانم حمایت کردند نمی گذرم و تشبیهشان می کنم به جماعت ایرانی که خوب معلوم است هستیم و هستیم و خواهیم بود .
از بهزاد اقبالی وامیر بابک معذرت می خواهم که به حرفشان گوش نکردم .
امیدورام به اهدافم در این تاپیک رسیده باشم . هرچند برایم گران تمام شد .