مسئول سابق ماهنامه سرمایه
تاريخ عضويت: Nov 2007
محل سكونت: تهران
تشکر از ايشان: 7,813 بار در 1,518 پست
|
حدس می زدم به نتیجه ای نرسم و نهایتا برای مجازات اقدام شود . من از همان ابتدا آی دی و اعتبارم را آوردم وسط و ترسی نداشتم . راه شما آقا رضا جواب داد و شما پیروز شدید . دوستانی هم که از من حمایت کردند را فراموش نمی کنم . لطفا تهدید نکنید . یادتان هم باشد من سعی کردم که مودب باشم و بودم ولی برخی ها بد جوری تحریک می کنند . در آخر هم که عذر خواهی کردم . جوابهای شما اوج بی رحمی و بی تفاوتی شما را رساند . نامه زیبای شما را به آقای طالبی اول من خواندم . برایم جالب بود . و سپس نامه ای که به من زدید که برو هر جا هستی موفق باشی و اینکه خیلی ها هستند و بر سر من منت نذار . تمام قضایا را به خدا واگذار کردم . من چقدر ساده بودم که فکر می کردم سایت سرمایه بر پایه کاربران آن می گردد و حرکت من در دفاع از کاربران فعال است . اما متاسفانه برخی دوستان با من مخالفت کردند . پست چند نفر از دوستان بسیار تحریک کننده و آتیش بیار معرکه شد ، امیدوارم در پیشگاه خدا پاسخگو باشند .
در ضمن مدیر خاطی منظورم آقا حامد است :
ایشان با برخوردشان در مورد من این شائبه را ایجاد کردند که می خواهم خرجم را گردن کسی بیندازم و برایم حاشیه درست کردند .
از آقای آلبرتینی عذر می خواهم ولی از ایشان شاکی هستم که سعی کردند مرا فردی بی سواد جلوه دهند و با دلایلی تخریب نهائی را در مورد روش کاریم انجام دادند . بدانند هیچ گاه نخواهم بخشیدشان . سر و کارت با خدائی که شنیدم قبولش نداری .
از حامد عزیز که اینقدر مثل هیکلش قلدرانه برخورد می کنه شاکیم چون هرگز نتونست آروم باشه و تمام تلاشش رو کرد .
از وحید سلیمانی هم ممنونم و ازش می خوام سلام من رو به بچه های قیمتها برسونه بگه شرمنده اونجا هم دیگه جای من نیست .
از دوستانی که ناآگاهانه خرابم کردند و پی در پی از مخالفانم حمایت کردند نمی گذرم و تشبیهشان می کنم به جماعت ایرانی که خوب معلوم است هستیم و هستیم و خواهیم بود .
از بهزاد اقبالی وامیر بابک معذرت می خواهم که به حرفشان گوش نکردم .
امیدورام به اهدافم در این تاپیک رسیده باشم . هرچند برایم گران تمام شد .