نمايش پست تنها
قديمي September 8th, 2008, 21:02   #162
oomiidd
Senior Member

oomiidd's Avatar

تاريخ عضويت: May 2006
محل سكونت: teh
تشکر از ايشان: 4,211 بار در 1,181 پست
oomiidd (سطح 5)oomiidd (سطح 5)oomiidd (سطح 5)oomiidd (سطح 5)oomiidd (سطح 5)oomiidd (سطح 5)oomiidd (سطح 5)oomiidd (سطح 5)oomiidd (سطح 5)oomiidd (سطح 5)oomiidd (سطح 5)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به oomiidd
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله hossein shariat نمايش نوشته ها
وحید خان اگر معنای این فحش رکیکی را که این بعد از افطاری دادند نمی دانند که لطفا بروند سوال کنند یاد بگیرند که چه حرف زشتی زدند.اگر هم می دانند که که چه بدتر.واقعا من هم به این شکل مدیریت معترضم.چرا این قدر مدارا؟چرا به ایشان اجازه فحاشی در محیط فروم به کاربران می دهید.آن هم به این زشتی؟چرا ایشان بن نمی شود؟
ببخشید دیگر تحملم تمام شد صبح تا حالا هر وقت می اییم تو سایت همین وضع هست.
سلام

من هم با جناب شریعت موافقم

انسان باید خویشتن دار باشه و وقتی می بینه یکی از دوستان در حالت ناراحتی هست باید مراعاتش رو بکنه

ولی انگار این مراعات داره وضع رو بد تر می کنه این توهین با بقیه حرفهائی که جناب درزی زدن خیلی فرق می کنه

جناب البرتینی از دوستان خوب و افراد شایسته سایت هستند در چند مورد توهین های قبلی ایشون مدارا کردند و با خویشتن داری برخورد کردند تا حاشیه بیشتر نشه

ولی این اخری دیگه واقعا برای اعضای سایت خیلی زشته و فقط در مورد یک شخص خاص نیست

در خواست می کنم همه پستهای جناب درزی پاک بشه چه در این تاپیک چه در تاپیک اعتراضی ایشون و بعد با ایشون طبق قوانین برخورد بشه تا بیشتر از این شاهد توهین به عزیزانی مثل البرتینی یا جناب طالبی یا جناب رهجو و یا حامد خان و خود مدیریت سایت نباشیم

با عرض معذرت از بابت این پست

ممنون

آخرین ويرايش توسط oomiidd در September 8th, 2008 و ساعت 21:08
oomiidd آفلاين است پاسخ با نقل قول
5 تشکر کننده از oomiidd: