نمايش پست تنها
قديمي September 8th, 2008, 20:29   #151
Kasra
مدیر تالار بروکرها، مسئول تالار کامپیوتر و اینترنت

Kasra's Avatar

تاريخ عضويت: Sep 2007
محل سكونت: تهران
تشکر از ايشان: 10,328 بار در 1,400 پست
Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)Kasra (سطح 11)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله PitchForker نمايش نوشته ها
استفاده مدیر سایت از یک روش قدیمی :
سکوت تا به حاشیه کشیده شدن کامل من و اتوماتیک وار خارج شدن من از جریان بدون دریافت پاسخ و سوق دادن افکار کاربران بر خاطی بودن من و فراموشی جریان بعد از 24 ساعت .
آقای درزی

یک روز بعد از اینکه شما با پست هایی که از نظر خودتان منطقی می آید سعی در ایجاد تفرقه و حاشیه در این سایت دارید خواستم چند نکته را خدمت شما عرض کنم .

1- خواهشمندم موقع فرستادن پست از فونت نرمال استفاده کنید . استفاده از فونت های درشت در فضای مجازی به معنای داد زدن و فریاد زدن میباشد . کسانی که جواب شما را می دهند با فونت و لحن معمولی اینکار را می کنند ولی شما دارید ادامه میدهید .

2- شاید بگین این بحثا به شما ربطی نداره و دارم دخالت میکنم . پس لطفا برای اینکه من و امثال من در بحث شما دخالت نکنیم لطفا نظراتتان را در بخش پیام خصوصی به اطلاع مدیران برسانید . نیازی به جنجال آفرینی و مظلوم نمایی نیست .

3- بعضی از دوستان بارها اعلام میکنند که مبخواهند در این سایت مطلب ننویسند ولی دوباره شروع می کنند به پست دادن و ایجاد بحث حاشیه ای . به این دوستان عرض میکنم کسی برای شما دعوتنامه نفرستاده . اگر در سایت مطلب ننویسید بهتر از ایجاد دو دستگی و جنجال آفرینی است.

4- اگر جواب مدیران به شما کمی دیر رسیده نگران نباشید . مطمئنا این بحث ها در اولویت کاری آنها نیست که 24 ساعت بخواهند صفحه رو ریفرش کنن جواب بدن .

5- جمعی که در این سایت حضور دارن مشغول ترید کردن و تحلیل بازار هستن خیلیها اعصابشون خورده و فکرشون مشغوله . عاجزانه تقاضا میکنم بحثتون رو در قسمت پیام خصوصی ادامه بدین .
جای این بحث های خاله زنکی اینجا نیست .

6- از کسانی که وقت گذاشتن و ادامه این بحث بچه گانه که توسط من نوشته شده بود را خوندن معذرت میخوام.