سلام
جناب درزی عزیز پست 40 رو دوباره 1 نگاه بنداز .دوست عزیز فکر نکن فقط با شما اینطور برخورد شده.قبل از شما بوده بعد از شما
هم خواهد بود. ولی به نظر من با شما هم خیلی خوب برخورد شد تشکر های زیاد .کاربر برتر.اعتبار..............
تالار الیوت مدتی با حضور سعید عزیز تالار الیوت رونق خوبی داشت تا اینکه ایشون از سایت رفتن .خدا را شکر از مدیرش هم خبری
نبود. بنده تصمیم گرفتم نگذارم تالار ساکت بمونه و شروع به تحلیل کردم و در سایت قرار میدادم با اینکه مرتب تحلیل میگذاشتم
همه دوستان میگفتند تحلیلی وجود ندارد.حتی خود شما گفتید تالار الیوت بعد از سعید تحلیل نداره. این همه تحلیل من گذاشتم
دریغ از یک تشکر خالی به جز چند نفر که سلام علیکی با هم داریم. حتی مدیر عزیز که کم پیدا شده بودن به خودشون زحمت
ندادن .همین حامد خان که دست به سانسورش توپ است این همه من تحلیل گذاشتم براش خیلی سخت بود ولی یک ای دی
جدید پیدا شد در جا تشکر نمود و بعد فکر کنم دچار عذاب وجدان شدند و یک تشکر هم از ما بعد از مدتها انجام دادن.
حالا بماند که تحلیلهای اینجانب چه پیپهایی سرازیر کرد فرانک ین- استرالیا دلار- یور ین که هر کدام بالای 1000 پیپ تحلیل شده بود.
حالا دوست عزیز من هم بیام سر وصدا کنم و..................................... نه دوست عزیز من هم تحلیل نگذاشتم و چسبیدم به کار خودم و خدا را شکر با همون تحلیلهایی که اصلا به نظر خیلی ها تحلیل نبود در این مدت $ فراوان وارد کردم .
پس دوست عزیز بیخیال این حرفها شو و به کارت برس
ارادتمند غیوری