نمايش پست تنها
قديمي September 8th, 2008, 19:57   #145
وحید درزی
مسئول سابق ماهنامه سرمایه

وحید درزی's Avatar

تاريخ عضويت: Nov 2007
محل سكونت: تهران
تشکر از ايشان: 7,813 بار در 1,518 پست
وحید درزی (سطح 8)وحید درزی (سطح 8)وحید درزی (سطح 8)وحید درزی (سطح 8)وحید درزی (سطح 8)وحید درزی (سطح 8)وحید درزی (سطح 8)وحید درزی (سطح 8)وحید درزی (سطح 8)وحید درزی (سطح 8)وحید درزی (سطح 8)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به وحید درزی
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله albertini نمايش نوشته ها
از یک طرف میگید که مخالف انتقاد نیستید و دوستان بد برداشت میکنند .از طرفی اشکارا اعتراف میکنید که طاقت شنیدن انتقاد را ندارید

و دیگران هم حق انتقاد ندارند. باید بگم که در همه پستهای شما خامی و شهرت طلبی و عاشق استاد خطاب شدن-عاشق مدیر بودن

فوران میکند. شما اشکارا خودتان را زنرال سایت سرمایه معرفی میکنید و سعی میکنید با انتخاب فونتهای بزرگ خودتان را مهم جلوه بدهید

.واقعا زمانی که میخواستید از سایت سرمایه خداحافظی کنید و تیتر زدید شمارش معکوس برای خداحافظی وحید درزی من بجای شما

خجالت کشیدم.شما از همان ابتدا تزلزل را در رفتار خودتان نشان دادید.اول که با یک اسم جعلی ثبت نام کردید و چندین بار امضا و اواتار عوض

کردید . نوشته های دیگران مثل میکولا رو بدون ذکر منبع به اسم خود منتشر کردید.

از طرفی من هیچگاه ادعایی در زمینه فارکس نداشتم .حداقل اینقدر باهوش هستم که بدانم مدعی بودن بضرر ادم تمام میشود.ایا شما

که تاپیک باز میکنید و خود را حرفه ایی جا میزنید و میخواهید به مبتدیان راه نشان دهید توانسته اید ماهی 1000 پیپ از بازار بگیرید .ان از سیگنال دهیتون در این سایت که بعد از ضرر دادن به بهانه استرس ادامه ندادید .انهم از مدیریتتون در حساب 20 دلاری سایت اپادانا که
خودتون بهتر میدونید.
خدا رو شکر که ضررهای من در حد بیست دلار و نهایتا آن 70 دلار بود و اینقدر مرد بودم که اعلام کنم . تو کی هستی که بخوای انتقاد کنی ؟؟؟ بحث اینجاست که من با نقد شدن مخالف نیستم ولی لا اقل طرف که انتقاد می کنه سواد داشته باشه یا نه .
در ضمن اگر یک بار دیگر برخلاف دیگران به من توهین کنید کاری می کنم که از بودنتان هم حجالت بکشی ( هنوز مخالف شما هستم فقط خواستم از این کارم معذرت بخواهم واقعا تحریکهای شما حرفه ایست و آدم را به اوج عصبانیت می رساند )

آخرین ويرايش توسط وحید درزی در September 8th, 2008 و ساعت 20:43
وحید درزی آفلاين است پاسخ با نقل قول