نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله PitchForker
من شما رو انکار می کنم که فکر می کنید حق دارید انتقاد کنید . هر وقت خودت آدم کاملی شدی بعدش بیا دیگران رو به کامل شدن دعوت کن . هر وقت توی فارکس تونستی ماهی 1000 پیپ بگیری بعدش بیا تو این تاپیک تو اون تاپیک به مردم انتقاد کن .
|
از یک طرف میگید که مخالف انتقاد نیستید و دوستان بد برداشت میکنند .از طرفی اشکارا اعتراف میکنید که طاقت شنیدن انتقاد را ندارید
و دیگران هم حق انتقاد ندارند. باید بگم که در همه پستهای شما خامی و شهرت طلبی و عاشق استاد خطاب شدن-عاشق مدیر بودن
فوران میکند. شما اشکارا خودتان را زنرال سایت سرمایه معرفی میکنید و سعی میکنید با انتخاب فونتهای بزرگ خودتان را مهم جلوه بدهید
.واقعا زمانی که میخواستید از سایت سرمایه خداحافظی کنید و تیتر زدید شمارش معکوس برای خداحافظی وحید درزی من بجای شما
خجالت کشیدم.شما از همان ابتدا تزلزل را در رفتار خودتان نشان دادید.اول که با یک اسم جعلی ثبت نام کردید و چندین بار امضا و اواتار عوض
کردید . نوشته های دیگران مثل میکولا رو بدون ذکر منبع به اسم خود منتشر کردید.
از طرفی من هیچگاه ادعایی در زمینه فارکس نداشتم .حداقل اینقدر باهوش هستم که بدانم مدعی بودن بضرر ادم تمام میشود.ایا شما
که تاپیک باز میکنید و خود را حرفه ایی جا میزنید و میخواهید به مبتدیان راه نشان دهید توانسته اید ماهی 1000 پیپ از بازار بگیرید .ان از سیگنال دهیتون در این سایت که بعد از ضرر دادن به بهانه استرس ادامه ندادید .انهم از مدیریتتون در حساب 20 دلاری سایت اپادانا که
خودتون بهتر میدونید.