نمايش پست تنها
قديمي September 8th, 2008, 09:27   #110
lastnight19
Senior Member

lastnight19's Avatar

تاريخ عضويت: Sep 2007
محل سكونت: چند کیلومتر اونور تر از خونمون
تشکر از ايشان: 15,997 بار در 3,978 پست
lastnight19 (سطح 9)lastnight19 (سطح 9)lastnight19 (سطح 9)lastnight19 (سطح 9)lastnight19 (سطح 9)lastnight19 (سطح 9)lastnight19 (سطح 9)lastnight19 (سطح 9)lastnight19 (سطح 9)lastnight19 (سطح 9)lastnight19 (سطح 9)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به lastnight19
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله Hamed2420 نمايش نوشته ها
با سلام

جناب Lastnight ما بخاطر احترام به انتقاد شما در تالار های عمومی کلی تغییرات ایجاد کردیم. دقت کنید که اعتراض تنها یک نفر باعث شد که تغییرات زیادی انجام بشه. این نشان دهنده اهمیت نظرات کاربران هست.

همانطور که میدانید در یک گروه یا سازمان، هر تصمیمی گرفته بشه باعث شادی گروهی و ناراحتی تعدادی دیگر خواهد شد. پس ما هم سعی کردیم تا تحت قوانین سایت سرمایه، هم به انتقاد شما اهمیت بدیم و هم احترام برای کسانی قائل شویم که از اینگونه تاپیک ها استقبال میکردند.

پس مطمئن باشید که به انتقاد ها و پیشنهاد ها اهمیت داده میشه و آقا رضا هم سایت سرمایه رو به همراه کاربران سایت می خواهند.

ارادتمندم
جناب حامدخان از اینکه به نظر من اهمیت دادید من بسیار سپاسگذار هستم، ولی تاپیک های مذهبی همچنان به قوت خود باقی هستند.

من کاملاً از سیستم مدیریت سایت راضی هستم و به هیچ عنوان مشکلی ندارم و درک می کنم که چون ما هنوز بعد از گذشت 30 سال در شرایط انقلاب و بحران هستیم بعضی مسائل ناخواسته به ما تحمیل می شه که به مدیریت سایت ارتباطی نداره.