نمايش پست تنها
قديمي September 8th, 2008, 02:10   #93
freebird
Senior Member

تاريخ عضويت: Feb 2005
محل سكونت: تهران
تشکر از ايشان: 4,548 بار در 693 پست
freebird (سطح 6)freebird (سطح 6)freebird (سطح 6)freebird (سطح 6)freebird (سطح 6)freebird (سطح 6)freebird (سطح 6)freebird (سطح 6)freebird (سطح 6)freebird (سطح 6)freebird (سطح 6)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به freebird
0

خیلی وقته به این مساله فکر میکنم .دوست داشتم بگم:
ما کاری داریم انجام میدیم که توش مساله پول نهفته است .خیلی از فرومها هستند که بحثاشون اصلا به پول مربوط نمیشه ولی اینجا با اینکه مساله پول در وسطه محیط گرم و دوستانه ای داره .هر کسی داره بی منت یه کاری میکنه .
در واقع مثل یه خانواده میمونه که هر کی داره برای رسیدن خانواده به اهداف خودش تلاش میکنه .
حالا ممکنه هرکی تو خانواده از برادر خواهرش دلگیر شه .باید خیلی منطقی بدون بزرگ کردن ماجرا .در اول قضیه قبل از اینکه ماجرا خیلی شدید شه و تو دلش بریزه بیاد مطرح کنه و بقیه هم بیان این موضوع رو حلش کنن و از همه مهمتر همه باید این را قبول کنیم که به خدا ما انسانیم هممون یه موقع ناراحت میشیم .عصبی میشیم .دلگیر میشیم .افسرده میشیم.خسته میشیم وخیلی چیزای دیگه .باید یه جاهایی گذشت کنیم و از اشتباهات هم بگذریم.
باور کنید من چند مورد بود که می خواستن برام حاشیه درست کنن اما هر وقت اتفاق افتاد با یک کلام که گفتم طرف حتما ضرر کرده دنبال سرگرم کردن خودشه با طرف اصلا درگیر نشدم .
این مسائل تو هر خانواده جامعه یا جای دیگه پیش میاد .مهم اینه که سعی کنیم خودمون رو جای طرف بزاریم و ببینیم مشکلش چیه .
از امیر بابک عزیز هم بینهایت ممنونم که زحمات دوستمون رو یاد آور شدن
کوچیک شما(پرنده آزاد)
freebird آفلاين است پاسخ با نقل قول