مسئول سابق ماهنامه سرمایه
تاريخ عضويت: Nov 2007
محل سكونت: تهران
تشکر از ايشان: 7,813 بار در 1,518 پست
|
نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله Hamed2420
خوب خدا رو شکر که بقیه مسائل نوشته بنده رو قبول دارید و فقط تالار اندرو برای شما جای سوال هست. ما در تالار مدیران مشورت کردیم و به نتیجه ای رسیدیم. حال شما میگید که این پارتی بازی است. به نظر بنده این توهین به خرد جمعی چند نفری است که با هم مشورت کرده اند.
در ضمن جنابعالی هر حرفی را در پست های دوستان توهین میبینید؟؟؟!!!! پس بیخود نیست که اینقدر وارد حاشیه میشوید. باز هم توصیه میکنم که از این حالت بیرون بیاید و بار نوشتاری محیط های مجازی را با صبر و تحمل بیشتری حلاجی کنید.
در مورد تاپیک قرار عمومی هم شما به جناب مصطفی نصیری توهین کرده بودید. اگر درست یادم باشه در پستتون نوشته ای با این مضمون بود که "کسانی که سری قبلی قرار عمومی برای نشون دادن خودشون و یا فخرفروشی هزینه قرار رو متقبل شده بودند، این بار هم ...." درسته یا میخواید منکر مضمون جمله بشید؟
توضیح اینکه جناب نصیری از شخصیت های والای این سایت هستند و آیا شما با ایشون برخورد داشته اید و اخلاق ایشون رو میدونید؟
بنده تا زمانی که مدیر یک تالار هستم، به احدی اجازه نمیدم که به اشخاص و کاربران سایت و به خصوص کسانی که شخصیت های حقیقی هستند یعنی برای اکثر دوستان شناخته شده هستند، توهین کنند.
این پست شما رو که نوشته بودید مدیر سایت که رابطه خوبی با بروکرها داره و افرادی که .... رو بنده ویرایش کردم و دلیل ویرایش رو هم کاملاً درست نوشتم. عدم رعایت احترام به کاربران.
تعارف هم با کسی ندارم. بارها پست های جناب سهامدار جزء و جناب اقبالی رو هم ویرایش و یا پاک کردم.
ارادتمندم
|
به هیچ وجه صحت ندارد ، البته از شما آقای مدیر عامل بعید نیست جعل هم بکنید . در ضمن لطفا پای افراد را وسط نیاورید . یکی از حاشیه سازان سایت که دست به قلم خوبی دارد و از حرفه ای بودنش در تایپ برای تخریب دیگران استفاده می کند شما هستید . شما نگران باشید خرج کسی گردنتان نیفتد قربان .