نمايش پست تنها
قديمي September 6th, 2004, 15:31   #3
آماتور حرفه اي
Junior Member

تاريخ عضويت: Sep 2004
تشکر از ايشان: 0 بار در 0 پست
آماتور حرفه اي (سطح 0)
0

با تشكر از پاسخ ساحل

از هر كدام از دوستان كه اطلاعات خوب و دقيقي از نحوه ورود اطلاعات توسط كارگزاران به سيستم خريد و فروش بورس و نحوه ثبت معاملات دارند خواهشمندم ما را راهنمايي كنند

در مورد خودم هم بگم كه من انتظار عجيب و غريب و سودهاي نا متعارف از بورس رو ندارم همين كه بتونم قدرت خريدم رو در مقابل تورم واقعي نه تورم اعلامي از سوي بانك مركزي از دست ندم برام كافيه.
تورم واقعي تقريبا برابر است با رشد نقدينگي منهاي رشد اقتصادي واقعي در پايه پولي ثابت. مثلا! ۲۶.۵=۵.۵-۳۲
من ۲سال پيش حدود ۱۲ميليون داشتم و ميتونستم با اون پول يك آپارتمان نقلي جنوب شهر بخرم (كه واقعا اشتباه كردم نخريدم و بعد شهردار وقت با يك تصميم نابخردانه يا بعبارت دقيقتر كاملا دقيق و حساب شده و هماهنگ با بقيه ارگانهاي مربوطه و سرمايه داران بزرگ اين بلا رو سر ملك و زمين آورد) . من حالا بعد از گذشت اين مدت بتونم يك آپارتمان نقلي بخرم برام كافيه! (اين هم انتظار من از بورس!!!)

از اين حرفها بگذريم . اميدوارم كه مشكل آژانس اتمي حاد نشه و تا آخر امسال هم اتفاق عجيب و غريب و جنگ جهاني و اين اتفاقات هم نيفته. وگرنه همه دچار مشكل ميشن.
ببخشيد من باز هم نتونستم جلوي خودم رو بگيرم و باز هم حرفهاي بي ربط به تاپيك خودم زدم. دوباره از تمام دوستاني كه شايد خودشون هم كارگزار باشن اگر درباره سوال من اطلاعاتي دارند راهنمايي كنند.

به اميد موفقيت همه
آماتور حرفه اي آفلاين است پاسخ با نقل قول