نمايش پست تنها
قديمي September 6th, 2004, 11:08   #2
ساحل
Junior Member

تاريخ عضويت: May 2004
تشکر از ايشان: 4 بار در 2 پست
ساحل (سطح 0)
0

من البته اطلاعات دقيقي ندارم ولي اميدوارم اينها كمك كنه:

معامله بايد جوش بخوره! يعني كسي كه ۱۰۰۰۰ تا سهم گذاشته براي فروش منتها با ۸٪ زير قيمت روز ٬ نميتونه توي روند معاملات تغييري ايجاد كنه! ممكنه در صورت افت قيمت سهم فردا يا پس فردا سهمش رو بتونه بفروشه و تاثير فروش اون تعداد سهم در اون قيمت هم در روزي كه اون معامله انجام ميگيره تاثير ميزاره نه امروز.
در مورد كارگزارها مشخصه كه با توجه به پشت چپ(هموني كه ما ها دربدر دنبالشيم :lol: ) كارگزار دستش موقع معامله كردن بازه. يعني كارگزاري كه نقدينگي داره دستش از يك كارگزار دست بسته بهتر ميخره و ميفروشه. ولي اين تاثير اعجاب بر انگيز نيست!
بله اينطوريه كه يكي يه دستور دور از رنج معاملات ميزاره و آب هم از آب تكون نميخوره.
البته بعضي از اين دستورات صوري و محض خالي كردن ميدان توسط سهامداران خرد هست. كه زود ميترسن. ميگن چي شده كه يه عرضه عمده وجود داره؟....

در مورد صدرا من معتقدم سهميست كه بخاطر اينكه بازي هاي بسيار بزرگي روش انجام شده و حساسيت زيادي هست روش خريدش درست نيست(اين رو مطمپنم!) و فروشش هم نميدونم درسته يا نه ولي من باشم ميرم سراغ سهمهاي ديگه.
يه جمله اي هست كه ميگه: دنبال سودهاي قلنبه نباش! و به سود كم قانع باش. روياي چيزهاي بزرگ ديدن آدم رو خيالاتي ميكنه. مثل اكثر سهامداراي صدرا كه روي ۲۲۰۰ خريد كردن و الان بعد از ۵-۶ ماه هنوزم خيال ۵۰۰۰ تومن رو در سر دارن.
خداپيش من همونموقعش هم از روي دهان اين و اون نخريدم و اگر هم داشتمش الان ميفروختم!
ساحل آفلاين است پاسخ با نقل قول