با سلام
من فکر می کنم گزینه تشکر و اعتبار دهی دو مقوله جدا گانه هستند و باید از هم متمایز شوند
مثلا کسی که مطلب طنزی می نوسه یا ادرسی رو برای دوستی تازه وارد ارایه می کنه یا اینکه اندیکتوری رو به درخواستی قرار می ده یا مثلا تفاوت ساعت رسمی بروکر و ساعت اروپا رو می گه یا نه عکس جالبی قرار می ده یا خبری رو از سایت دیگه ای برای دوستان منعکس میکنه و........به نظر من باید برای اون از گزینه تشکر استفاده کرد و این اصلا به اعتبار اون فرد در سایت ربطی نداره
ولی برعکس کسی که نظر ی در مورد مسائل فارکس می ده یا روشی رو توضیح می ده در فروم تخصصی فارکس دارای اعتبار هست و من تازه کار می دونم مثلا جناب محسن وقتی میگه هیچ اندیکتوری توانائی پیش بینی کف و سقف رو نداره بدونم این یک نظر متخصصانه هست و باید اونو در برنامه کاری و فکری خودم لحاظ کنم
ولی ایا کسی که کتابی رو خط به خط در سایت قرار می ده و مثلا چند هزار پست داره به نظر شما ایا دارای اعتبار هست؟ به نظر شخصی من نه ایشون فوق العاده به دوستان لطف کردند زحمت کشیدن که لایق تشکر هستند ولی اصلا نمیشه گفت که ایشون در عرصه فارکس دارای اعتبار هستند
چیز دیگه ای که تو ذهنم هست اینه که اصلا چه کسی می تونه به یک فرد دیگه اعتبار بده و برای چه مطلبی کاش می شد اعتبار دادن به افراد رو دید چون معلوم میشد چه کسی و برای چه پستی به یک فرد اعتبار داده مثلا برای پستی که نوشته شده "سلام امید جان ممنون "من به اعتبار فرد اضافه کردم یا برای توصیف و تشریحی که جناب اقبالی در تالار فاندامنتال ارایه کردند
در اخر فکر می کنم سیستم اعتبار دهی نباید در اختیار همه باشه ( هر چند با توجه به توضیحات حامد عزیز اعتبار دادن یک فرد معتبر ارزشش با یک کاربر عادی متفاوته و این به نوعی لحاظ کردن همین موضوع هست )
با تشکر