نمايش پست تنها
قديمي July 29th, 2008, 00:23   #1919
sarmaiedar
Senior Member

sarmaiedar's Avatar

تاريخ عضويت: Aug 2006
محل سكونت: مشهد بلوار پيروزي
تشکر از ايشان: 522 بار در 186 پست
sarmaiedar (سطح 2)sarmaiedar (سطح 2)sarmaiedar (سطح 2)sarmaiedar (سطح 2)sarmaiedar (سطح 2)sarmaiedar (سطح 2)sarmaiedar (سطح 2)
Question

0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله a.m.f نمايش نوشته ها
برای بدست آوردن IP مراحل زیر رو انجام بدید :

1. به پوشه متاتریدرتون برید .
2. وارد پوشه Config بشید .
3. فایل srv. مربوط به بروکر رو با برنامه WordPad باز کنید .
4. IP بروکر در آنجا نوشته شده است .

موفق باشید
سلام
با تشکر از شما
اصل مشکل IP بروکر نیست:

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله lastnight19 نمايش نوشته ها
من توی شرکتی کار می کنم که کل کامپیوترها شبکه می باشند و تمامی شبکه مجهز به سیستم فایروال می باشد به همین جهت تمامی برنامه هایی که به نحوی آن لاین کار می کنند و نیاز به دانلود و آپ تو دیت شدن دارند از کار می افتند، شما برای رفع این مشکل چه پیشنهادی دارید؟
نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله xeroF نمايش نوشته ها
فایروال ، پورتهایی که برنامه های مورد نظر شما از آنها استفاده می کنند را بسته است. باید با مدیر شبکه تماس بگیرید و از ایشان بخواهید پورتهای مزبور را برایتان باز کند.
نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله lastnight19 نمايش نوشته ها
دوست عزیز اگر می شد که من برم و با مدیر شبکه صحبت کنم که همه چیز حل بود دیگه اینکه اسمش مشکل نبود، بدلیل بعضی مشکلاتی که وجود داره این پورتها بسته شده حالا شما فکر کنید اگر بدون اینکه بخواهیم با مدیر شبکه صحبت کنیم و بخواهیم که این مشکل رو خودمون حل کنیم و از این سایتها و این امکانات استفاده کنیم چیکار باید بکنیم.
نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله Mohsen نمايش نوشته ها
سلام

کاری که باید انجام دهید اینست که IP سرور را بدست بیارید . بعد از اینکار به قسمت Tools و منوی Options رفته و گزینه ی Enable ***** Server را تیک می زنید . حالا باید وارد قسمت پ ر و ک س ی شده و مانند شکل زیر تنظیمات را وارد کنید :

شماره ی سرور را در کادر اول و در قسمت Login هم مانند شکل زیر User و Password خود را وارد کنید تا بتوانید به نت سرور متصل شوید . مطالعه ی Help متاتریدر که در خصوص تنظیمات این منو توضیح داده نیز مفید است .

موفق باشید