نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله amirbabak
من فقط جواب LastNight عزیز رو میدم که حسابش تو سایت سرمایه از مابقی جبهه گیرنده های طرفدارش سواست:
عزیزم اولاً من به شما خدایی نکرده توهینی کردم!؟ بیراه گفتم!؟ که مرا به خشکه مقدسی، بی ادبیاتی ، بی حساب کتابی و... متهم کردید!
من صرفاً آماری ارایه دادم مبنی بر اینکه زیادی مته به خشخاش نگذارید، بگذارید هرکی با اعتقادات مذهبیش تو همین سایت حال کنه و پست بزنه!
آقا دموکراسی دو طرفه است، چرا ما ایرانی ها فقط یک طرف رو میچسبیم!؟
جالبه حکایت شاه بخشیده، شاه قلی نمی بخشه شده است!!
مدیران سایت تا کنون مانع نشدند ولی دوستان....؟؟
من هنوز پست بسیار زیبای شما را در رابطه با مظلومیت امام حسین به یاد دارم.
http://forum.sarmaye.com/showpost.ph...1&postcount=42
نمیتوانم بپذیرم که شما همان شمایید!!؟
در هر صورت مجدداً از همه دوستان مخالف عاجزانه برادرانه خواهشمندم بگذارند هرکی با اعتقاداتش حال کنه و مطلب بگذاره، هرکی دوست داشت میخونه هر کی هم نه که نه ، مشکلی نیست.
|
من اصلاً به اعتقادات کسی کاری ندارم، هرکس هر کاری که دلش خواست بکنه به من ربطی نداره، اصلاً شما برو شب تا صبح توی مسجد بخواب و تارک دنیا بشو و فقط کارت بشه دین و مذهب، من اینجا جلو همه می گم اصلاً به من ربطی نداره، هرکس هم خواست بره بت پرست بشه اونم به من ربطی نداره هرکس هرجای دنیا هرکاری دلش خواست بکنه، من خیلی هنر کنم خودم رو درست کنم.
من صحبتم اینه که چرا باید یه عده نظرات خودشون رو به دیگران تحمیل کنند؟
چرا من باید پستهام حذف بشه یا اصلاً نتونم چیزی بگم ولی یه نفر دیگه بتونه؟
اینجا داره به حقوق من و امثال من توهین می شه، حق من داره پایمال میشه، اصلاً صحبت من سراینکه شما چه اعتقادی دارید نیست، صحبت من اینه که اگه قرار شما بیائید در مورد امام حسین صحبت کنید باید منهم بتونم بیام و در مورد شخص مورد علاقم صحبت کنم، خوب توی جامعه ما نمی شه منهم راضی هستم از قوانینی که وضع شده، قانون قانونه و باید اجرا بشه، ولی اینکه در مورد یکی اجرا بشه و در مورد یکی اجرا نشه من رو عصبی می کنه.
توی قوانین سایت اومده بحث و هرگونه صحبت در مورد مسائل مذهبی ممنوع، اینجا قانون داره در مورد بعضی مثل من اجرا می شه در مورد بعضی مثل شما اجرا نمی شه (شما و من رو بصورت مثال گفتم)، پس شما با ما فرق دارید، شما از ما بهترون هستید، اینجا یه عده به یه عده دیگه ترجیح داده می شوند، من از این ناراضی هستم و شکایت دارم.
مگه فرق من با شما چیه؟ که شما می تونید بیائید در مورد مذهب صحبت کنید ولی من نمی تونم؟
در مورد ادبیات هم خدمتتون عرض کنم که یه چیزهایی در فرهنگ و زبان مادری ما (که ظاهراً شما فراموش کردید) هست که اسمش تشبیهات و استعارات ادبی هست.
در مورد اون پستی هم که زدم شما اگر دقت بفرمائید، اعتراض به کل مراسم عاشورا و تاسواست، که مثلاً خود شما می رید توی عزا داری و دسته و از همین مسائل ولی ما این مشکلات رو داریم که شما ازش بی خبر هستید و اونوقت اینهمه دارید سنگ امام حسین و دین رو به سینه می زنید و اصلاً فراموش کردید که امام حسین چی گفته.