نمايش پست تنها
قديمي July 12th, 2008, 23:17   #549
economic.finance
Senior Member

تاريخ عضويت: Oct 2007
تشکر از ايشان: 409 بار در 137 پست
economic.finance (سطح 1)economic.finance (سطح 1)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله esitarget نمايش نوشته ها
آقا من یه چیزی رو متوجه نمیشم! هرکی دوست داره مذهبی کار کنه هر کی دوست داره تخصصی کار کنه چرا اینفدر اینجا همه مثل هوو به تاپیک های مذهبی نگاه میککند!!؟ عجبا!!
اینگار این تاپیکهای مذهبی بدجوری رو اعصاب دوستانه ها نه؟
بعضی از دوستان اگر در صحبتهاشون رعایت بعضی نکات رو بکنند از به حاشیه کشیده شدن هر چه بیشتر سایت جلوگیری میشه....دوست عزیز شما اگر بجای اینکه بیاید و با این ادبیات و الفاظ صحبت کنید،می رفتید و دقیق صحبتهای جناب البرز رو می خوندید متوجه میشدید که حرف ایشون و بنده و سایر کسانی که با ما همنظر هستند،این نیست که از تاپیکهایی مذهبی بدمون میاد و یا اینکه روی اعصاب ما هستند(بقول شما)،بلکه صحبت سر اینه که اگر طبق قانون صحبت در مورد مسایل مذهبی و بحث در مرود اونها ممنوع هستش پس چرا این تاپیکهای مذهبی وجود دارند؟؟؟؟...اگرمن هم بیام و نظرم رو در مورد مسایل مذهبی از دریچه دید خودم بیان کنم باز هم اجازه می دهند که تاپیک بزنم؟؟؟؟

امیدوارم که از این به بعد کمی با سعه صدر بیشتر(که از خصوصیات یک مسلمان معتقد محسوب میشه)با مسایل برخورد کنید و فکر نکنید که ما بخاطر داشتن عقیده ای مخالف شما در مورد تاپیکهای مذهبی، کافر و یا نامسلمون هستیم.

ممنون و موفق باشید.

آخرین ويرايش توسط economic.finance در July 12th, 2008 و ساعت 23:23 دليل: اشتباه تایپی
economic.finance آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از economic.finance: