نمايش پست تنها
قديمي July 12th, 2008, 11:38   #542
lastnight19
Senior Member

lastnight19's Avatar

تاريخ عضويت: Sep 2007
محل سكونت: چند کیلومتر اونور تر از خونمون
تشکر از ايشان: 15,997 بار در 3,978 پست
lastnight19 (سطح 9)lastnight19 (سطح 9)lastnight19 (سطح 9)lastnight19 (سطح 9)lastnight19 (سطح 9)lastnight19 (سطح 9)lastnight19 (سطح 9)lastnight19 (سطح 9)lastnight19 (سطح 9)lastnight19 (سطح 9)lastnight19 (سطح 9)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به lastnight19
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله rahattar نمايش نوشته ها
من بشخصه انسانی بسیار مذهبی هستم ( و صد البته نه متحجر )
فعالیت 15 ساله در بخش فرهنگی مسجد محله گواه این مطلب است..
اما با نظر آقای lastnight موافقم ... هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد... از نام این سایت چنین بر می آید که مربوط به مباحث مالی و اقتصادی است
بهر حال به عقیده بنده مطرح کردن موضوعات مذهبی در اینجا دو آفت دارد :
اول : هر بحثی نیازمند کارشناس مربوط است تا اطلاعات ناصحیح وارد بحث نشود، مخصوصا در موضوعاتی با این سطح حساسیت
دوم : می تواند باعث ایجاد تفرقه و دلخوری بین اعضا شود، همه ما می پذیریم که توانایی های مورد بحث در این سایت فارغ از تمایلات مذهبی افراد است
من از خوندن پست شما بسیار لذت بردم و خوشحالم که شما چنین نظری دارید.

من خودم انسان دین گریزی و کافری نیستم (البته خیلی مذهبی هم نیستم) ولی با توجه به این موضوع که رادیو، تلویزیون و روزنامه ها و همچنین هر جای دیگه ای که از این کشور پر از مطالب و نوشته های مذهبی است و اینکه بقول دوستمون اینجا یک سایت اقتصادی و مالی هست و اصولاً در کشور عزیزمون ایران نمی شه در مورد این جور مسائل بحث کرد و بحث ممنوعه، این جور پست ها باعث دلخوری اعضاء می شه و این حالت پیش می یاد که یه عده نظرات خودشون رو می گن و یه عده که مخالف هستند هیچی نمی تونند بگویند در نتیجه باعث دلخوری بین اعضاء می شه و بنظر می رسه که یه عده دارند نظرات خودشون رو به دیگران تحمیل می کنند.