نمايش پست تنها
قديمي June 20th, 2008, 18:26   #28
Mehdi.gpr
Senior Member

Mehdi.gpr's Avatar

تاريخ عضويت: Apr 2006
تشکر از ايشان: 3,623 بار در 720 پست
Mehdi.gpr (سطح 5)Mehdi.gpr (سطح 5)Mehdi.gpr (سطح 5)Mehdi.gpr (سطح 5)Mehdi.gpr (سطح 5)Mehdi.gpr (سطح 5)Mehdi.gpr (سطح 5)Mehdi.gpr (سطح 5)Mehdi.gpr (سطح 5)Mehdi.gpr (سطح 5)Mehdi.gpr (سطح 5)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله HardyLaity نمايش نوشته ها
من به عنوان یک انسان در این فروم حق رای دارم چه روز اول باشه چه سالها در اینجا بوده باشم

هر شخص در فروم زمانی که یک مطلب را مینویسه باید اثر اون رو به بینه نه فقط مثبت با گزینه تشکر شما بلکه با گزینه دو سویه که فلش منفی هم داشته باشه

بدین صورت هر شخص بعد از مدتی زندگی در یک فروم دارای یک نمره شخصیته میشه که این در مورد آمار تشکر اصلا خود نمائی نمیکنه

شما الان ۱۰۰۰ نفر کاربر فعال دارید و این نیاز به مثالا ۱۰ تا مدیر داره سیستم به صورت اتوماتیک ۱۰ کاربر ارشد از نظر بارم را مدیر میکنه این اشخاص حالا هم انگیزه لازم را برای ادامه کار دارن هم میدونن مدیران در سایه بعد از رتبه ۱۱ منتظر کم کاریشون هستند

من تازه وارد هم یک کاری نمیکنم که شخصیتم نمرش بیاد پائین پستهای کم رنگ نمیزنم بلکه میرم میگردم در راستای اطلاعاتم بهترین مقاله را مینویسم

شاید فکر کنید که اینجوری تعداد پستها کم میشه شاید بدین گونه باشه ولی تعداد پستهای استخون دار به سرعت اضافه میشه

و به این صورت فروم به صورت مردم سالار اداره میشه

این کار مزیتهای زیر رو داره

کسی از دست کسی دلخور نمیشه چون آرا به صورت سکرت میمونه

همیشه اصلح ترین افراد مدیر میشن

گرید کاربری من از روی تعداد پست و تاریخ ورودم محاسبه نمیشه پس همه چه قدیمی چه جدید دنبال ایجاد پستهای مفید هستند

تقریبا در تمام ساعات روز مدیرانی ذر سایت حضور دارند چون از لوازم داشتن بارم بالا حضور مناسب در فروم هستش

و ....... هزاران مطلب دیگه

پیش خودتون فکر میکنید این یارو هم حالش بده خوب یه کلام بگو پیشنهاد میدم تشکر رو بر دارید و نمراتور جاش بزارید من در جواب میگم اگر پشت هر کاری که میخواهیم انجام بدیم یه تفکر و ایدئولوژی قوی نباشه موفقیت اون کار شاید زیاد پر رنگ نباشه
آقا تفکر خیلی خوب و جالبی بود .. بشدت موافقم
Mehdi.gpr آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از Mehdi.gpr: