نمايش پست تنها
قديمي June 11th, 2008, 14:11   #1766
aska
Senior Member

aska's Avatar

تاريخ عضويت: Mar 2007
محل سكونت: ایران
تشکر از ايشان: 2,394 بار در 824 پست
aska (سطح 2)aska (سطح 2)aska (سطح 2)aska (سطح 2)aska (سطح 2)aska (سطح 2)aska (سطح 2)aska (سطح 2)aska (سطح 2)
امكان دانلود مستقيم اطلاعات به مغز

0

ایسنا: پيش‌بيني مي‌شود كه تا سه دهه آينده امكان دانلود مستقيم اطلاعات به مغز انسان فراهم شود.

برخي محققان معتقدند كه انسان تا سه دهه آينده قادر به دانلود مستقيم اطلاعات به مغز خود خواهد بود.

آنان پيش‌بيني مي‌كنند با يادگيري اين فن‌آوري كه بي‌شباهت به فن‌آوري نشان داده شده در فيلم علمي - تخيلي «ماتريكس» نيست، سيستم‌هاي متداول يادگيري منسوخ خواهند شد.

به گفته پژوهشگران تا رسيدن به فن‌آوري بي‌سيم ارتباطات الكتريكي در مغز و گرفتن اطلاعات از اين طريق، فاصله كوتاهي است و دوره صرف عمر 30 ساله براي استاد شدن در يك رشته علمي قديمي شده است.
---------------------------------------------------
پ.ن: من از مدتها پیش بینی میکنم که روزی انسان کل اطلاعات مغز(شخصیت - حافظه - همه چیز) رو بتونه تو کامپیوتر ذخیره کنه
یعنی روزی میاد که ما هر روز یه بک آپ از خودمون با کامپیوترمون می گیریم
و نیز هر کدوم از ما( یعنی از اونایی که اون موقع زنده باشند) یه شبیه خودش تو بانک شبیه ها خواهد داشت یک جسم بدون شخصیت و حافظه و هر زمان که هر شخصی off شد یعنی مرد اون بک آپ گرفته شده رو تو مغز شبیهش دانلود خواهند کرد و دوباره با یک بدن جدید به زندگی ادامه خواهد داد
می گید نه وایستید یه 100 سال دیگه می بینید
شبیه سازیش که انجام شده اینم که می گند انجام خواهد شد همین دیروز یه خبر دیگه ای بود که با ام ار ای میتونند حتی فکر آدم رو بخونند
یعنی روزی انسان نخواهد مرد که هیچی مرده ها رو هم زنده خواهد کرد
بابا چی میگم فکر کنم کافر شدم
چه خیالاتی