نمايش پست تنها
قديمي May 24th, 2008, 21:46   #418
Reza
مدیر سایت

تاريخ عضويت: Feb 2004
تشکر از ايشان: 10,983 بار در 1,010 پست
Reza امتياز غيرفعال است
0

با سلام

جناب GFX، توجه شما را به موارد ذیل جلب می کنم:

۱- مطمئن باشید مدیران سایت (از جمله آقا حامد) هیچگونه مسئله شخصی با شما نداشته و تلاش بر این است که قوانین سایت بطور کامل و یکسان برای همه کاربران اجرا شود.

۲- هر یک از بندهای قوانین سایت بر اساس تجارب قبلی و پس از مدتها بررسی وضع شده اند. بعنوان نمونه مواردی از قبیل محدودیت ایجاد تاپیک برای کاربران تازه وارد و ممنوعیت درج پستهای متعدد در زمان کوتاه، پستهای کم محتوا و . . . برای حفظ نظم و کیفیت محتوای سایت وضع شده اند.

۳- عملکرد مدیر محترم تالار موضوع آزاد در راستای اجرای قوانین و اهداف سایت بوده و در مجموع مورد تایید است.

۴- متاسفانه شما حداقل در دو مورد قوانین سایت را نادیده گرفته اید:

الف: زمانی که انتقادات از مدیریت تالار را در تاپیک 3gp برای موبایل مطرح کردید، بند ۷ قوانین را نادیده گرفتید. در حالی که لازم است اینگونه موارد را از طریق پیام خصوصی یا در تالار و تاپیکهایی که برای پیشنهادات و انتقادات وجود دارند مطرح کنید.
نقل قول:
7. انتخاب عنوان مناسب برای موضوعات جدید، نوشتن مطالب به فارسی و ایجاد موضوع(تاپیک) جدید در تالار(فروم) مناسب، از وظایف مهم کاربران است. ارسال تاپیکها و پستهای مشابه یا بی‌محتوا، انحراف موضوع تاپیک و نوشتن مطالب غیر مرتبط با موضوع تاپیک مجاز نیست. همچنین لازم است هر تاپیک فقط در یک فروم(مناسب موضوع تاپیک) نوشته شود.
ب: از طریق ارسال پیام توهین آمیز و سپس قرار دادن متن پیام در تاپیک، بندهای ۳ و ۶ قوانین سایت را نادیده گرفتید:
نقل قول:
3. استفاده از تصاویر یا کلمات رکیک و نامناسب در پروفایل کاربر(شامل نام کاربری، آواتار، امضا و ...) همچنین در پست‌ها، تاپیکها، پیام خصوصی، پیام کاربران(در پروفایل کاربران دیگر)، آلبوم‌های عکس و . . . تحت هیچ شرایطی مجاز نیست.
نقل قول:
6. احترام به کاربران و مدیران سایت، حفظ روحیه دوستی و رعایت حقوق دیگران، شرط ادامه فعالیت در یک محیط عمومی مجازی مانند انجمن‌های "سرمایه" است.
با توجه به موارد فوق، ناچارم دسترسی شما را برای مدتی محدود کنم. (فردا این مورد را اجرا می کنم. مگر اینکه عملکرد نامناسب خود را جبران کنید و آقا حامد هم گذشت کنند)

با تشکر
Reza آفلاين است پاسخ با نقل قول
2 تشکر کننده از Reza: