با سلام
جناب GFX، توجه شما را به موارد ذیل جلب می کنم:
۱- مطمئن باشید مدیران سایت (از جمله آقا حامد) هیچگونه مسئله شخصی با شما نداشته و تلاش بر این است که قوانین سایت بطور کامل و یکسان برای همه کاربران اجرا شود.
۲- هر یک از بندهای قوانین سایت بر اساس تجارب قبلی و پس از مدتها بررسی وضع شده اند. بعنوان نمونه مواردی از قبیل محدودیت ایجاد تاپیک برای کاربران تازه وارد و ممنوعیت درج پستهای متعدد در زمان کوتاه، پستهای کم محتوا و . . . برای حفظ نظم و کیفیت محتوای سایت وضع شده اند.
۳- عملکرد مدیر محترم تالار موضوع آزاد در راستای اجرای قوانین و اهداف سایت بوده و در مجموع مورد تایید است.
۴- متاسفانه شما حداقل در دو مورد قوانین سایت را نادیده گرفته اید:
الف: زمانی که انتقادات از مدیریت تالار را در تاپیک 3gp برای موبایل مطرح کردید، بند ۷ قوانین را نادیده گرفتید. در حالی که لازم است اینگونه موارد را از طریق پیام خصوصی یا در تالار و تاپیکهایی که برای پیشنهادات و انتقادات وجود دارند مطرح کنید.
نقل قول:
7. انتخاب عنوان مناسب برای موضوعات جدید، نوشتن مطالب به فارسی و ایجاد موضوع(تاپیک) جدید در تالار(فروم) مناسب، از وظایف مهم کاربران است. ارسال تاپیکها و پستهای مشابه یا بیمحتوا، انحراف موضوع تاپیک و نوشتن مطالب غیر مرتبط با موضوع تاپیک مجاز نیست. همچنین لازم است هر تاپیک فقط در یک فروم(مناسب موضوع تاپیک) نوشته شود.
|
ب: از طریق ارسال پیام توهین آمیز و سپس قرار دادن متن پیام در تاپیک، بندهای ۳ و ۶ قوانین سایت را نادیده گرفتید:
نقل قول:
3. استفاده از تصاویر یا کلمات رکیک و نامناسب در پروفایل کاربر(شامل نام کاربری، آواتار، امضا و ...) همچنین در پستها، تاپیکها، پیام خصوصی، پیام کاربران(در پروفایل کاربران دیگر)، آلبومهای عکس و . . . تحت هیچ شرایطی مجاز نیست.
|
نقل قول:
6. احترام به کاربران و مدیران سایت، حفظ روحیه دوستی و رعایت حقوق دیگران، شرط ادامه فعالیت در یک محیط عمومی مجازی مانند انجمنهای "سرمایه" است.
|
با توجه به موارد فوق، ناچارم دسترسی شما را برای مدتی محدود کنم. (فردا این مورد را اجرا می کنم. مگر اینکه عملکرد نامناسب خود را جبران کنید و آقا حامد هم گذشت کنند)
با تشکر