نمايش پست تنها
قديمي May 24th, 2008, 16:11   #415
Hamed2420
مدیر سابق تالار "موضوعات عمومی" و "تالار اعضاء"

Hamed2420's Avatar

تاريخ عضويت: May 2006
محل سكونت: تهرانپارس
تشکر از ايشان: 7,866 بار در 2,029 پست
Hamed2420 (سطح 8)Hamed2420 (سطح 8)Hamed2420 (سطح 8)Hamed2420 (سطح 8)Hamed2420 (سطح 8)Hamed2420 (سطح 8)Hamed2420 (سطح 8)Hamed2420 (سطح 8)Hamed2420 (سطح 8)Hamed2420 (سطح 8)Hamed2420 (سطح 8)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله GFX نمايش نوشته ها
معنی حماقت رو به خوبی میدونم چیه!

بلافاصله بعد از کاربرد حماقت چندتا boos حواله کردم....این یعنی چی؟

خواستم حسمو نسبت بهت(یه هو از فرش به عرش) با این ترکیب بیان کنم

کاش لغت دیگه ای به ذهنم میرسید!

اما با این همه نوع برخوردت با یه کاربر رو نمیپسندم

خیلی های دیگه هم نمیپسندند اما چیزی نمیگن یا بهتره نگن!
با سلام مجدد و تشکر نسبت به اینکه از معنی لغات خبر دارید و از اونها استفاده میکنید اما هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد.
هم بنده شما و روحیات شما رو میشناسم و هم شما باید با روحیات بنده در نوع نوشته هام آشنا شده باشید. اگر هم بنده بخوام با کسی از عزیزان در سایت شوخی کنم اول به این نکته نگاه میکنم که اولاً با طرفم شوخی دارم یا خیر. سن ایشون به بنده میخوره؟ شخصیت ایشون چگونه هست؟ (این مطلب رو از نوع نوشته هاشون درک میکنم)
فکر میکنم که چه چیزی میخوام بنویسم و بعد به خودم این اجازه رو میدم که یک شوخی مودبانه در جهت بالا رفتن روحیه دوستی کاربران انجام بدم که البته این شوخی هم در جای مناسبش خواهد بود. اما به هیچ عنوان به خودم اجازه این جسارت رو نمیدم که بی محابا بر کسی بتازم.

زین پس سعی کنید در دایره لغات خود بیشتر جستجو کنید و کلمات مناسب و پسندیده ای رو پیدا کنید تا باعث دلخوری کسی نشود.

در مورد شیوه برخورد با دیگر عزیزان هم عارضم که سعی کردم همیشه قوانین سایت رو اجرا کنم. اما چشم، تجدید نظر خواهم کرد و با مدیریت سایت مشورت دوباره ای خواهم داشت.

باز هم از مدیریت سایت تقاضا میکنم با در نظر گرفتن قوانین سایت، با بنده و شما برخورد مناسب را داشته باشند.

موفق باشید
با تشکر و تقدیم احترام
Hamed2420 آفلاين است پاسخ با نقل قول