نمايش پست تنها
قديمي April 6th, 2008, 16:34   #1487
Extacy
Senior Member

Extacy's Avatar

تاريخ عضويت: Jul 2006
محل سكونت: ايران سبز
تشکر از ايشان: 2,399 بار در 851 پست
Extacy (سطح 2)Extacy (سطح 2)Extacy (سطح 2)Extacy (سطح 2)Extacy (سطح 2)Extacy (سطح 2)Extacy (سطح 2)Extacy (سطح 2)Extacy (سطح 2)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله blue_dream_1983 نمايش نوشته ها
سلام.ممنونم ولی من راه حل دقیقی ندیدم در تاآن پاپیک جز این پست.اگر میشه خودتون راهنماییم کنین.ممنونم
http://forum.sarmaye.com/showpost.ph...8&postcount=33
پ.ن:من یه مدتی بود که کسپر اسکایم خاموش بوده .اگر این ویروس از نت اومده پس جریان usb چیه؟
ممنونم.
سلام مجدد.

این ویروس همونطور که آقا رضا در همون تاپیک گفتند از طریق USB منتقل میشه. (مثلا از طریق Memory )

این ویروس Hidden هست برای همین اجازه نمیده که فایلهای Hidden نشون داده بشه و با آنتی ویروس شناسایی نمیشه و باید از راههای قدیمی اقدام کنید.

این ویروس فقط در مسیر اصلی تمامی درایوها وجود داره.

اگر کامپیوتر شما این ویروس رو داشته باشه میتونید از طریق زیر عمل کنید :
=======
برنامه NC رو نصب کنید. در برنامه NC فایلهای Hidden رو میشه دید.

شما باید در برنامه NC به مسیر تمامی درایوها بروید و سه فایل هست که باید پاکشون کنید

یکی از اونها که ویروس اصلی هست اسمش autorun.inf میباشد.
به اضافه دو فایل دیگر که یکی پسوند Exe و دیگری XLS میباشد (نامشون دقیق یادم نیست !)

بعد از پاک کردن این ویروسها بدون اینکه مجددا وارد ویندوز بشید کامپیوتر رو ریست کنید و ویندوز جدیدی نصب کنید. (بهتره درایو نصب ویندوز رو Full Format کنید !)

به همین سادگی !!!!
============

البته شاید راه حل های دیگری هم برای پاک کردن این ویروس باشه ولی من از این طریق عمل کردم و الان درست شده و دیگه ویروسی نشده.

اگر خواستید از این طریق عمل کنید حتما فایلهای مهم درایو نصب ویندوزتون رو بردارید.

موفق باشید.