نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله forexsrd
سلام
من از سرویس ADSL استفاده میکنم این تست رو انجام دادم در تمام حالاتی که مودم من روشن بوده هم Send و هم Received مدام داره تغییر میکنه و زیاد میشه. البته من مشکل افت سرعت رو ندارم و فقط جهت کنجکاوی این تست رو انجام دادم.
جالبه که اگه مودم روشن باشه و اینترنت قطع باشه یا مثلا" ورودی لاین مودم (خط تلفن به مودم) رو قطع کنم باز هم نتیجه همونه و اعداد زیاد میشوند.
با این اوصاف آیا این مسئله باز هم به ویروس و تروجان مربوط میشه؟
شاید هم باید این تست رو با DialUp انجام بدم؟
|
سلام
تمامي ارتباطات با اينترنت از هر نوعي كه باشد حتي ppp نيز داراي transfer بدون فرمان ميباشند يعني سيستم شما با server اوليه در ISP در تمامي لحظات در حال شناسايي يكديگر ميباشند كه حجم اين data transfer آنچنان قابل توجه نيست و اين امري است طبيعي اما در ارتباطاتي كه يك طرف آلوده به ويروس و يا برنامه اي از اين نوع باشد حجم data transfer بسيار بالا و تصاعدي است (مثلا يكي از سيستمها در حال صدا زدن ip سيستم بعدي يعني ping كردن آن ميباشد و با هر بار دريافت پيام از سيستم مقابل سئوال خود را مجددا با دو برابر حجم تكرار ميكند) در سيستمهايي مانند linux , unix , ... ميتوان به راحتي با بستن پورت مربوطه و يا مسدود كردن IP آلوده جلوي اين عمل را گرفت اما در پلت فرم windows بهترين روش هماني است كه عرض كردم
خوب حالا دقت فرمائيد اگر حجم اين data transfer زياد نيست ميتوان نتيجه گرفت كه آلودگي وجود ندارد
البته اين يكي از راههاي شناسايي اين نوع آلودگيها ميباشد
موفق باشيد